AndroidHuaweiYleinen

Vuoto ja virallinen kuva vihjaavat Huawei P20 -malliston saavan tyylikkään revontuli-version

Tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi aikaisemmin tällä viikolla tarkkoja kuvia Huawein tulevista P20-malliston älypuhelimista, jotka julkaistaan virallisesti 27. maaliskuuta. Tällä kertaa Blass on julkaissut myös hieman erilaisen kuvan Huawei P20 Pro -puhelimesta, joka on monivärinen. Huawein vihjailujen perusteella uusi väriversio on saanut inspiraationsa revontulista. Varsin tyylikkäältä näyttävän revontuli-version lisäksi Huawei P20 -puhelimet tulevat tarjolle ainakin sinisenä ja mustana.

Huawei P20 Lite -puhelimesta tiedetään tällä hetkellä kaikista eniten. Siinä on 5,84 tuuman 1080 x 2280 pikselin näyttö, jossa on 19:9-kuvasuhde. Kameroiden osalta P20 Lite saa isoveljensä tavoin kaksoiskameran, joka koostuu 16 ja 2 megapikselin sensoreista. Etukameran tiedetään olevan huimat 24 megapikseliä. Todennäköisesti Huawei P20 Litessä tyydytään keskitehoiseen Kirin 659 järjestelmäpiiriin, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Toistaiseksi ei ole tiedossa tarkkoja teknisiä ominaisuuksia P20- ja P20 Pro -malleille, mutta jos Huawei jatkaa tuttua tapaansa, niin tekninen toteutus on lähellä viime vuoden Mate 10 -puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei uutuuspuhelimet esitellään maailmalle 27. maaliskuuta Pariisissa, jossa Huawei järjestää julkaisutilaisuuden. Huhujen perusteella P20 maksaa Euroopassa keskimäärin 679 euroa, P20 Pro 899 euroa ja P20 Lite 369 euroa.

Lähde: Evan Blass (Twitter), Huawei Sverige (Instagram)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android