AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi paljasti tulevan Mi MIX 2S -puhelimen saavan langattoman latauksen

Xiaomi on julkaisemassa uuden Mi MIX 2S -puhelimen jo kuluvan kuukauden aikana, eli 27. maaliskuuta Kiinan Shanghaissa. Jo helmikuussa Xiaomi kertoi puhelimessa hyödynnettävän Qualcommin tuoreinta Snapdragon 845 -järjestelmäpiiriä, joka löytyy nykyisin jo Sonyn ja Samsungin uusimmista huippupuhelimista.

Erinäisten huhujen mukaan Xiaomi Mi MIX 2S tulisi saamaan edeltäjänsä kaltaisen muotoilun ja lähes kokonaan kehyksettömän näytön, jossa olisi epätavallinen 19.5:9-kuvasuhde. Lisäksi laitteessa odotetaan olevan kaksoiskamera sekä reilusti muistia. Tällä kertaa Xiaomi on kertonut Weibo-tilillänsä Mi MIX 2S:n saavan myös langattoman latauksen. Xiaomi ei ole koskaan aikaisemmin julkaissut puhelinta, josta langaton lataus löytyisi, joten Mi MIX 2S olisi tässä suhteessa erilainen kuin muut valmistajan puhelimet. Todennäköisesti Mi MIX 2S ei ole ainoa tuleva puhelin, jossa Xiaomi hyödyntää langatonta latausta, sillä ominaisuus voidaan nähdä myös muissakin valmistajan tulevissa huippupuhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi MIX 2S -puhelimessa on monissa huhuissa odotettu olevan etukamera näytön oikeassa yläkulmassa, mutta viimeisimmän kuvavuodon perusteella Xiaomi saattaa edelleen pitää etukameran näytön alapuolella. Xiaomi on vihjannut puhelimen kamerasta löytyvän tekoälyominaisuuksia.

Lähde: Xiaomi (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android