MotorolaYleinen

Vuoto paljastaa tietoja Motorola Moto G Pure -puhelimen muotoilusta ja teknisistä ominaisuuksista

Motorola on julkaissut viime aikoina lukuisia uutuustuotteita, mutta nähtävästi myös lisää on luvassa. Uuden vuodon mukaan Motorola valmistelee Moto G Pure -puhelimen esittelyä, joka olisi teknisesti ja ominaisuuksiltaan lähtötason laite. Puhelimen tietoja sekä kuvia on nyt paljastunut tunnetun vuotajan Onleaksin toimesta.

Vuotaneiden kuvien perusteella Moto G Pure olisi jonkinlainen versio jo julkaistusta Moto E20 -puhelimesta, sillä muotoilu on pitkälti samanlainen. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue sekä sormenjälkilukija. Etuosassa nähdään pisaralovella ja suurilla kehyksellä varusteltu näyttö. USB-C-liitin löytyy alareunasta ja yläreunassa on esillä perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G Pure -puhelimeen on odotettavissa 6,5 tuuman näyttöpaneeli sekä MediaTekin kehittämä Helio G25 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa odotetaan olevan myös 48 + 2 megapikselin kaksoiskamera sekä 5 megapikselin etukamera. Motorolan tarkoituksena on julkaista ainakin 3 + 32 gigatavun muistiversion ja käyttöjärjestelmänä toiminee Android 11. Puhelimeen on tulossa myös 4000 milliampeeritunnin akku sekä 10 watin tehoinen lataus.

Tekniset tiedot Moto G Pure -puhelimesta kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaa. Vaikka itse kuvat varmasti osoittavat tulevan puhelimen muotoilun, mutta vuotosivustolla olevat tekniset ominaisuudet ovat epämääräisiä. Sivusto kertoo puhelimessa olevan muun muassa AMOLED-näyttö, joka todennäköisesti ei pidä paikkaansa. Lisäksi tiedoissa on paljon myös muita epämääräisyyksiä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola tulisi julkaisemaan vuotaneen Moto G Pure -puhelimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Zouton.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola