MicrosoftYleinen

Tämä Microsoftin uutuuslaite on valmistettu valtameristä kerätystä muovista

Microsoft julkaisi uudet Surface Duo 2-, Surface Pro 8-, Surface Go 3– ja Surface Laptop Studio -laitteensa, joiden rinnalla nähtiin myös mielenkiintoinen ekologisesti valmistettu tuote. Microsoft esitteli täysin uuden Ocean Plastic Mouse -hiiren, joka on nimensäkin mukaisesti valmistettu valtameristä kerätystä muovista.

Uutuushiiren kanssa Microsoft on tehnyt yhteistyötä SABIC:n kanssa ja tuloksena on luotu laadukas materiaali, joka on valmistettu 20-prosenttisesti valtameristä ja vesistöistä kerätystä muovista. Ocean Plastic Mouse on valmistettu tästä materiaalista ja on se on Microsoftin mukaan ympäristöystävällinen, laadukas hiiri, joka ottaa pienen mutta tärkeän askeleen jätteen vähentämiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ocean Plastic Mouse on väritykseltään pääosin valkoinen, mutta siinä on myös sinertävät korostusvärit. Hiiressä on kerrottu olevan Bluetooth 5.0 LE -yhteys, 12 kuukauden akunkesto yhdellä AA-paristolla ja siinä on neljä painiketta. Ominaisuuksiltaan uutuushiiri on varsin perinteinen, eikä tarjoa yllätyksiä. Microsoftin mukaan hiiren pakkaus on myös 100 prosenttisesti kierrätettävissä, sillä se on muoviton ja valmistettu puusta ja sokeriruokoisista luonnonkuiduista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoft tarjoaa myöskin vastuullisen tavan kierrättää vanha hiiri, sillä yhtiö tarjoaa kuluttajille ilmaisen postitusohjelman, jonka avulla voi lähettää vanhan hiiren kierrätettäväksi. Kyseessä on vapaaehtoinen ohjelma, johon otetaan vastaan vain Microsoftin tuotteita.

Microsoft Ocean Plastic Mouse tulee saataville Suomessa lokakuussa ja suositushinta sillä on 27,99 euroa.

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft