MotorolaYleinen

Vuoto paljastaa uusia tietoja sekä kuvia Motorola Moto G20-, Moto G40 Fusion- ja Moto G60 -puhelimista

Moto G60

Motorolan uusittu Moto G -mallisto on laajentumassa kovaa tahtia uusilla älypuhelimilla. Jo aikaisemmin Motorola on julkaissut jo Moto G10- ja Moto G30 -mallit sekä myös Moto G50- ja Moto G100 -puhelimet. Tällä kertaa vuotokuvien kohteeksi ovat päätyneet Moto G20, Moto G40 Fusion sekä Moto G60.

Jo aikaisemminkin Moto G60 -puhelimesta on kuultu muutamia huhuja, mutta tällä kertaa on vuodettu myös kuva. Moto G60 -mallista tullaan julkaisemaan todennäköisesti valikoiduille markkinoille myös Moto G40 Fusion -mallinimellä tunnettu laite, jossa on karsittu hieman kameroista. Moto G60 -puhelimen koodinimien tiedetään olevan ”Hanoip”. Puhelimessa tiedetään olevan tarkka 108 megapikselin kamerasensori Euroopan markkinoilla, mutta Intiassa ja Braziliassa sama puhelin tulee tarjolle 64 megapikselin pääkameralla Moto G40 Fusion -mallinimen alla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G60

Moto G60- ja Moto G40 Fusion -puhelimet tulevat saamaan 6,78 tuuman Full HD+ -tasoisen näyttöpaneelin, jossa on korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tehoista pitäisi vastata Snapdragon 732G -järjestelmäpiirin, joten kyseessä ei olisi 5G-puhelin. Moto G60 -mallia odotetaan myyntiin 6 + 128 gigatavun versiona, mutta Moto G40 Fusion tullaan näkemään 4 + 64 gigatavun sekä 6 + 128 gigatavun versioina. Puhelimien tiedetään saavan myös 6000 milliampeeritunnin akun, Google Assistant -painikkeen, takaosaan sijoitetun sormenjälkilukijan sekä 3,5 millimetrin kuulokeliittimen.

Kameroita Moto G60 -mallissa on kolme takaosassa, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä todennäköisesti 2 megapikselin syvyyskamera. Puhelimessa on myös 32 megapikselin etukamera. Moto G40 Fusion saa 64 megapikselin pääkameran sekä 16 megapikselin selfiekamera, mutta muuten kamerat ovat samanlaiset.

Moto G20

Kolmas nyt vuotanut Moto G -malliston älypuhelin kantaa nimeä Moto G20, joka asettuu aikaisemmin esiteltyjen Moto G10- ja Moto G30 -mallien väliin. Varsinaisia tarkkoja tietoja puhelimesta ei ole vuotanut, mutta kuvat paljastavat muutamia yksityiskohtia. Moto G20 tulee saamaan pisaralovella varustellun näytön sekä takaosassa on neloiskamerajärjestelmä. Takaosassa nähdään myös perinteinen sormenjälkilukija. Moto G20:n oikeassa kyljessä on esillä myös virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä erillinen Google Assistant -painike.

Motorolan odotetaan julkaisevan puhelimet globaalisti kevään aikana, mutta valitettavasti tarkkaa päivämäärää ei vielä ole tiedossa.

Lähde: Techniknews.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola