MotorolaYleinen

Vuoto paljastaa uusia tietoja tulevista Motorola Edge -puhelimista – koodinimet ”Berlin”, ”PStar” ja ”Kyoto”

Motorola Edge+ ja Motorola Edge

Tuore vuoto paljastaa Motorolan kehittävän kolmea uutta Edge-malliston älypuhelinta, joiden koodinimet ovat ”Berlin”, ”PStar” sekä ”Kyoto”. Mikään puhelimista ei todennäköisesti ole täysiverinen huippupuhelin, sillä vuotaneet ominaisuudet paljastavat Motorolan hyödyntävän laitteissa keskihintaisia järjestelmäpiirejä.

Motorolan Berlin-koodinimisestä mallista on kaksi erilaista versiota, jotka ovat Berlin ja Berlin NA. Toinen versio on suunnattu globaalisti myyntiin ja toinen Pohjois-Amerikkaan, mutta laitteet ovat vain hieman toisistaan eroavat. Berlin-puhelimiin odotetaan Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriä, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia, 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä kolmea väriversiota, jotka ovat vihreä, ruskea sekä valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Motorola tulee luottamaan Berlin-puhelimessa 108 megapikselin pääkameraan, 16 megapikselin ultralaajakulmakameraan ja 8 megapikselin periskooppikameraan. Etuosassa on yksi 32 megapikselin etukamera. Berlin NA -versio on kameroiltaan hieman erilainen, sillä 8 megapikselin telekamera on korvattu 2 megapikselin tasoisella syvyyskameralla.

Motorola PStar -puhelimesta tiedetään myös muutamia yksityiskohtia. PStar tulee perustumaan Qualcommin ”Kona” -järjestelmäpiiriin, eli Snapdragon 865- tai 870 -järjestelmäpiiriin, jossa on Snapdragon X55 -modeemi. PStar-koodinimellä tunnettuun puhelimeen on lupa odottaa 6, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kamerapuolella laite tarjoaa 108 megapikselin pääkameran, 16 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 8 megapikselin telekameran. Lisäksi etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera globaaleilla markkinoilla. Puhelinta odotetaan ainakin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen ja sininen.

Kolmas vuotanut puhelin on Motorola Kyoto, mutta toistaiseksi siitä ei tiedetä kovinkaan paljoa. Kyseessä pitäisi olla Motorola Edge -malliston edullinen laite, jos tarkastellaan sen tarjoamia ominaisuuksia. Puhelimen kameroiden tiedetään olevan 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 32 megapikselin etukamera.

Nyt vuotaneille kolmelle Motorola Edge -malliston puhelimelle ei ole vielä tarkkaa julkaisupäivää tiedossa. Todennäköisesti puhelimet julkaistaan vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola