InfinixYleinen

Infinixin tuleva älypuhelin tehokkaalla 160 watin latauksella paljastui kuvista

Vuotanut kuva Infinixin puhelimesta.

Suomalaisille täysin tuntematon Infinix on nähtävästi panostamassa vihdoin myös huipputasoisiin älypuhelimiin, sillä jo aikaisemmin vuodot kertoivat yhtiön huimasta 160 watin tehoisesta latauksesta. Nyt XDA Developers -sivusto on saanut käsiinsä tuotekuvan puhelimesta, jossa tehokas pikalataus tullaan todennäköisesti näkemään.

Vuotokuva paljastaa puhelimen kokonaisuudessaan joka sivulta katsottuna. Etuosassa on reunoilta selvästi kaartuva vesiputousnäyttö, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Näyttö muistuttaa vahvasti viime vuoden Motorola Edge+ -puhelimessa nähtyä ratkaisua, ja muutenkin Infinixin laitteen muotoilussa on paljon samaa. Kuvasta voidaan päätellä näytössä olevan myös integroitu optinen sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on yksi suuri kamerasensori sekä kaksi muuta kameraa, joista toinen on todennäköisesti periskooppikamera. Kameroiden rinnalla on lisäksi LED-salamavalo. Puhelimen takaosassa on myös mielenkiintoinen kuviointi, jossa on tekstit ”Infinix” ja ”Now”. Puhelimen nimi saattaa olla Infinix Now. Laitteen yläreunan sekä vasemman kyljen Infinix on nähtävästi jättänyt tyhjäksi, mutta oikeassa kyljessä on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelimen alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin sekä SIM-korttitelakka.

Toistaiseksi Infinixin tulevasta puhelimesta ei ole olemassa tarkkoja teknisiä tietoja, mutta todennäköisesti piakkoin on luvassa lisätietoja.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Infinix