XiaomiYleinen

Vuoto paljasti Xiaomi Mi 11 -puhelimen hinnan Euroopassa – hinnoittelultaan ei mikään ”lippulaivojen tappaja”

Xiaomi Mi 11 julkaistiin joulukuussa Kiinassa.

Xiaomi on vahvistanut virallisesti julkaisevansa uuden Mi 11 -huippupuhelimen globaalisti ensi viikon maanantaina 8. tammikuuta. Xiaomi Mi 11 julkaistiin jo Kiinassa joulukuun lopulla, joten täysin uudesta laitteesta ei ole enää kyse. Tänään 91mobiles.com-sivusto on paljastanut Mi 11 -puhelimen hinnoittelun Euroopan markkinoilla.

Kiinassa Xiaomi on hinnoitellut Mi 11 -puhelimen kilpailukykyisesti 3999 juanin hintaan, joka on noin 500 euroa. Euroopassa samainen puhelin maksaa kuitenkin selvästi enemmän, jos on uskomista tuoretta vuotoa. Xiaomi Mi 11 on tulossa saataville kahdessa muistivariantissa, jotka ovat 8 + 128 gigatavua ja 8 + 256 gigatavua. Edullisemman kerrotaan maksavan 799 euroja ja kalliimpi maksaa 899 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verrattuna Kiinan hinnoitteluun on puhelin varsin kallis Euroopassa. Toki hinta on sama kuin edeltäjällään Mi 10 -puhelimella Euroopassa, mutta hinta voisi olla myös halvempi. Xiaomi Mi 11 on varusteltuna toki myös alan tuoreimmilla tekniikoilla, joten hinta on myös osittain perusteltu. On myös hyvä huomata, että kyseessä on malliston perusversio, ja kevään aikana odotetaan myös Mi 11 Prota, jonka hinta nousee todennäköisesti lähelle 1000 euroa tai jopa sen yli.

Xiaomi Mi 11 -puhelimessa on muun muassa 6,81 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on myös Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 108 megapikselin pääkamera sekä 20 megapikselin etukamera. Xiaomi Mi 11 tarjoaa lisäksi 4600 milliampeeritunnin akun, 55 watin langallisen pikalatauksen sekä 50 watin langattoman latauksen. Lisätietoja Mi 11 -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi