MotorolaYleinen

Vuoto: Tältä näyttää Motorola One Action

Motorola One Action

Lenovon omistuksessa oleva Motorola on aikeissa julkaista pian uuden puhelimen Motorola One -tuoteperheeseen. Toukokuussa julkaistiin mielenkiintoinen 300 euron hintainen Motorola One Vision, mutta nyt vuotokuvissa nähdään pitkälti vastaava Motorola One Action.

91mobiles.com -sivusto on julkaissut kuvia, joissa on väitetysti vielä julkaisematon puhelin. Kuvat paljastavat pitkälti identtisen muotoilun One Vision -puhelimen kanssa, eli takaosa on lasia ja etuosan 21:9-kuvasuhteen näytöstä löytyy etukameraa varten tehty reikä. Näytön kehykset on pyritty minimoimaan, mutta alareunassa on tuttuun tyyliin paksumpi musta kaistale. Takaosassa suurin eroavaisuus on kolmoiskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola One Action -puhelimen kolmoiskameran voidaan olettaa rakentuvan 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta sekä kolmannesta ultralaajakulmakamerasta, joka tarjoaa 117 asteen näkökentän. Puhelimessa on myös USB-C-tyypin latausliitin sekä perinteikäs sormenjälkilukija takaosassa.

Aikaisemmin huhuttujen tietojen mukaan One Action tulisi saamaan 6,3 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus olisi 2520 x 1080 pikseliä. Tehoista pitäisi vastata Samsungin kehittämä Exynos 9606 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Huhujen mukaan tarjolla olisi myös 32, 64 sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustellut versiot. Akun uskotaan olevan kooltaan 3500 milliampeerituntia ja etukameran tarkkuuden 12,6 megapikseliä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, milloin Motorola tulee vuotaneen puhelimensa julkaisemaan.

Motorola One Vision vs. Motorola One Action.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola