SamsungYleinen

Vuotokuvassa kestävärakenteinen Samsung Galaxy Xcover 5

Samsung Galaxy Xcover 5

Samsungilta on odotettu uutta Galaxy Xcover 5 -älypuhelinta kevään aikana ja hiljattain puhelimen tekniset tiedot paljastuivat. Tällä kertaa luotettavista vuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut kuvan puhelimen etuosasta, joka vahvistaa joitakin laitteen yksityiskohtia. Kyseessä on seuraaja parin vuoden takaiselle Galaxy Xcover 4s -puhelimelle, eikä niinkään viime vuonna markkinoille tuodulle Galaxy Xcover Pro -puhelimelle.

Vuotanut kuva paljastaa laitteen etuosan, jossa on pieni näyttöpaneeli, jota kiertää hyvin suuret kehykset. Näytön yläpuolella nähdään etukamera sekä puheluihin käytettävä kuuloke. Galaxy Xcover 5 -puhelimen kehykset ovat varsin paksut ja valmistettu suurella todennäköisyydellä muovista. Oikeassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ja vasemmassa kyljessä on jonkinlainen ohjelmoitava painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy Xcover 5 -puhelimessa olisi pieni 5,3 tuuman näyttöpaneeli, mutta laite on kuitenkin kooltaan hieman suurempi kestävän rakenteen takia. Näyttöön odotetaan 1600 x 900 pikselin tarkkuutta, joten kyseessä on varsin edullinen kestävärakenteinen puhelin. Samsungin odotetaan hyödyntävän puhelimessa Exynos 850 -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Galaxy Xcover 5 -puhelimen takaosassa tullaan näkemään 16 megapikselin pääkamera ja etuosaan huhutaan 5 megapikselin kameraa. Puhelimessa on myös 3000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 15 watin teholla. Samsung tulee tarjoamaan puhelimessa odotettavasti myös tuoreeltaan Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Vaikka kuvia ja tietoja Galaxy Xcover 5 -puhelimesta on jo vuotanut, niin valitettavasti laitteen julkaisupäivämäärä ei ole tiedossa. Samsungin odotetaan esittelevän puhelimen kevään aikana todennäköisesti ilman suurempia julkaisutilaisuuksia.

Lähde: Voice.com (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung