XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 10T Pro sai Android 11 -päivityksen Suomessa

Xiaomin vuoden 2020 loppupuolen edulliset Xiaomi Mi 10T -huippupuhelimet ovat saaneet rajallisesti Euroopassa jo Android 11 -päivityksen, mutta nyt jakelu on alkanut Suomessakin. Ainakin Xiaomi Mi 10T Pro on saanut päivityksen, mutta Mi 10T -perusmallin päivityksen saatavuudesta ei ole tarkkaa tietoa. Todennäköisesti päivityksen jakelu on alkanut samalla tai alkaa hyvin pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden päivityksen koko on noin 2,8 gigatavua ja se tarjoaa mukanaan päivitetyn MIUI 12 -käyttöliittymän Android 11 -version ohella. Päivityksen mukana toimitetaan myös Googlen 1. tammikuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Xiaomi Mi 10T Prolle päivityksen versionumero on V12.1.2.0.RJDEUXM. Päivitys löytyy menemällä laitteessa: Asetukset > Tietoja puhelimesta > MIUI-versio > Tarkista päivitykset.

Mitään suuria muutoksia päivitys ei tuo MIUI 12 -käyttöliittymään, vaan Xiaomi päivittää taustalla aikaisemmin olleen Android 10 -version tuoreimpaan Android 11 -versioon. Google on kuitenkin tuonut Android 11 -käyttöjärjestelmään lukuisia uusia parannuksia, ominaisuuksia sekä muita optimointeja. Tarkemmin Android 11 -päivityksen uudistuksiin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Myös Mi 10 Lite 5G saanut saman päivityksen

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi