MotorolaYleinen

Vuotokuvassa Motorola One Vision – Luvassa tyylikäs Android One -puhelin

Vuotokuvassa Motorola One Vision.

Kerroimme aikaisemmin tällä viikolla Motorola One Vision -puhelimesta, josta saimme kuulla ensimmäiset tiedot luotettavien lähteiden kautta. Nyt samainen puhelin on paljastunut myös virallisessa tuotekuvassa, joka paljastaa ulkoisesta toteutuksesta lähes kaiken.

Uudessa kuvassa on selvästi nähtävillä, että Motorola One Vision tulee saamaan muovista tai alumiinista valmistetun rungon sekä muovista tai lasista valmistetun takaosan. Takaosassa on Motorolan logolla varusteltu sormenjälkilukija sekä kaksoiskamera, joista toisen tarkkuus on 48 megapikseliä. Takaosassa on myöskin Android One -logo, joka vahvistaa laitteen olevan varusteltu puhtaalla Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä. Etuosassa on nähtävillä kosketusnäyttö, jonka vasemmasta yläkulmasta löytyy etukamerareikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva vahvistaa myös, että Motorola One Vision saa muun muassa USB-C-tyypin latausliittimen. Aikaisempien tietojen mukaan puhelimessa olisi Samsungin Exynos 9610 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia 3 tai 4 gigatavua mallista riippuen. Tarjolla pitäisi olla 32, 64 ja 128 gigatavun tallennustilaversiot. Puhelimen näytön kerrotaan olevan varusteltu 21:9-kuvasuhteella ja sen tarkkuus on 2520 x 1080 pikseliä. Näytön suuruutta ei ole vielä vahvistettu, mutta sen koko voisi olla huhujen mukaan 6,2 tuumaa. Puhelimen akunkestosta vastaa todennäköisesti 3500 milliampeeritunnin akku.

Vuotokuvassa puhelimen näytöllä on päivämäärä 3. huhtikuuta, joka voisi viitata myös laitteen julkaisupäivään. Motorola One Vision on todennäköisesti sama puhelin kuin Kiinan markkinoille odotettava Motorola P40. Tietojen mukaan puhelin olisi tulossa ainakin tarjolle väreissä sininen ja kultainen.

Lähde: Tiger Mobiles

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Pettymys .. Hinta nousee ja suorituskuky rapisee… 2 vai 4-ydin? Motorola oli vahvoilla 300 euron kapuloissa … Nyt pelkään pahasti että haksahti metsään ja pyrkii hintojen korotuksiin ..

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola