MotorolaYleinen

Vuotokuvissa Motorola Edge+ – huippuluokan 5G-puhelin vesiputousnäytöllä

Motorolan piti julkaista uudet huippupuhelimensa jo 23. helmikuuta, mutta koronaviruksen takia julkaisu kuitenkin peruttiin. Motorolalta odotettiin ainakin yhtä huippuluokan älypuhelinta sekä toista rakenteeltaan pitkälti samanlaista laitetta, mutta keskihintaluokan järjestelmäpiiriä. Nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut tarkkoja 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia Motorola Edge+ -älypuhelimesta.

Puhelimen yksi tärkeimmistä yksityiskohdista on reunoilta huomattavasti kaartuva vesiputousnäyttö, jollainen on nähty muun muassa Mate30 Pro -puhelimessa. Näytön vasemmassa yläkulmassa on myös etukameraa varten tehty reikä. Näyttöä kiertää siis varsin ohuet kehykset, mutta kuvista nähdään hieman paksummat kaistaleet ylä- ja alareunoissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge+ -puhelimen takaosassa nähdään kolmoiskamera, kaksois-LED-salama sekä mahdollisesti laserautomaattitarkennus. Takaosassa on myös M-logo, jota kertää todennäköisesti ilmoitusvalo. Motorola on säästänyt laitteessa perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, jonka lisäksi mukana on USB-C-tyypin latausliitin, kaiutin sekä SIM-korttitelakka.

Aikaisempien huhujen mukaan Motorola Edge+ -puhelimessa olisi 6,67 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin, johon on yhdistetty Snapdragon X55 -5G-modeemi. Tarjolle on myös tulossa 8 ja 12 gigatavun RAM-muistilliset variantit. Puhelimessa on suurella todennäköisyydellä hyvin lähellä puhdasta oleva Android 10 sekä suuri 5170 milliampeeritunnin akku.

Toistaiseksi Motorola ei ole vahvistanut huippupuhelimen uutta julkaisuajankohtaa. Todennäköisesti Motorola Edge+ tullaan näkemään markkinoilla kevään aikana.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola