OnePlusYleinen

Vuotokuvissa OnePlus 7T Pro – Luvassa myös tyylikäs McLaren-erikoisversio

OnePlusin odotetaan julkaisevan uusia älypuhelimiaan jo kuluvan kuukauden aikana ja yksi huhuissa ollut päivämäärä on 26. syyskuuta. Uusien puhelimien odotetaan kantavan nimiä OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro, joiden rinnalla odotetaan myöskin OnePlus TV -älytelevisiota. Aikaisemmin nettiin vuodettiin OnePlus 7T -puhelimesta 3D-mallinnoksia ja nyt myöskin OnePlus 7T Pro -puhelimen mallinnokset on vuodettu.

Tuoreimpien kuvien perusteella OnePlus 7T Pro ei tule saamaan ulkoisesti mitään juurikaan poikkeavaa verrattuna aikaisempaan OnePlus 7 Pro -puhelimeen, vaan OnePlus tulee panostamaan enimmäkseen teknisen toteutuksen päivittämiseen. OnePlus tulee myös huhujen mukaan julkaisemaan OnePlus 7T Pro McLaren -erikoisversion, joka nähdään myös tuoreissa vuotokuvissa. Pitkälti design on samanlainen kuin perusversiossa ja värimaailma on samantyylinen OnePlus 6T McLaren -puhelimen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7T Pro on jopa hieman yllättäen hyvin samantyylinen kuin edeltäjänsä, kun taasen OnePlus 7T tulee samaan selvästi muuttuneen designin. Kuvissa OnePlus 7T Pro on esillä myös uudessa Haze Blue -värissä.

Huhujen mukaan OnePlus 7T Pro tulee saamaan uuden Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin ja suuremman 4080 milliampeeritunnin akun, muuten tekniikka pitäisi pysyä ennallaan verrattuna OnePlus 7 Pro -puhelimeen.

Kamerapuolella molempien uusien OnePlus 7T -puhelimien pitäisi saada makrotilan, HEVC-tuen videokuvaukselle sekä Hybrid-kuvanvakautuksen. Yksi uusista ominaisuuksista on myös Warp Charge 30T, joka takaa 30 watin pikalatauksen nyt myös OnePlus 7T -perusmallissa.

Lähde: 91Mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus