OnePlusYleinen

Vuotokuvissa OnePlus 8 Lite – Onko OnePlus palaamassa keskihintaluokkaan?

Olemme jo syksyn aikana nähneet kuvavuodoissa OnePlus 8– ja OnePlus 8 Pro -älypuhelimet, joiden odotetaan olevan kiinalaisvalmistajan alkuvuoden huippupuhelimet. Lisäksi nyt tuttu vuotaja OnLeaks on paljastanut kuvia jopa yllättävästä lisäyksestä mallistoon, nimittäin OnePlus 8 Lite -puhelimesta.

OnePlus 8 Lite tulee kuvien perusteella saamaan hieman OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimista poikkeavan muotoilun. Etuosassa on nähtävillä tasainen näyttöpaneeli, jossa on hieman paksummat reunat. Etukameraa varten näyttöön on tehty reikä, joka löytyy keskitetysti yläreunasta. Lite-mallin näytön koon kerrotaan olevan korkeintaan 6,5 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on reunoilta kaartuva lasipinta sekä laatikkomainen kamera-alue vasemmassa yläkulmassa. Kameroita on nähtävillä kaksi kappaletta, joiden rinnalla on myöskin LED-salamavalo, ToF-sensori ja laserautomaattitarkennus. Sormenjälkilukijaa ei kuvissa ole nähtävillä, joka viittaa OnePlus 8 Liten saavan näytönalaisen sormenjälkilukijan. OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut tuovansa markkinoille vain 90 hertsin näytöllä varusteltuja älypuhelimia, joten myös lite-versiossa näytön voidaan olettaa olevan OnePlussan nykyisien puhelimien tasolla.

Vaikka OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimien odotetaan olevan teknisesti huippuluokan älypuhelimia Snapdragon 865 -järjestelmäpiirillä varusteltuna, niin OnePlus 8 Lite saattaa saada jonkin Qualcommin keskiluokan järjestelmäpiireistä.

OnePlussan lyhyen historian aikana yhtiöltä on nähty yksi keskihintaluokan älypuhelin, eli OnePlus X. Kyseinen puhelin jäi yhtiön ainoaksi keskihintaiseksi laitteeksi, ja OnePlussan johtohenkilöt ovat usein kertoneet, ettei yhtiöllä ole aikeita julkaista keskihintaisia älypuhelimia. Toistaiseksi OnePlus ei ole itse vielä vahvistanut julkaisevansa OnePlus 8 -mallistoa lähitulevaisuudessa, joten julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan vuoden 2020 keväällä.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus