HonorYleinen

Vuotokuvissa pian julkaistava Honor Play 9A kolmessa väriversiossa

Honor on julkaisemassa pian kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Honor Play 9A -mallinimeä kantavan edullisen älypuhelimen. Kyseessä on käytännössä vain uudelleen brändätty versio jo julkaistusta Huawei Enjoy 10e -älypuhelimesta. Tuttuun tyyliin muutoksia on kuitenkin hieman tehty, mutta laitteella on sama Merida-koodinimi.

Suurimmat eroavaisuudet löytyvät kameran muotoilusta, sillä Honor Play 9A -puhelimessa on trendikäs laatikkomainen kamera-alue. Lisäksi Honorin versioon on saatu sormenjälkilukija takaosaan, jota ei vielä Huawei Enjoy 10e -mallista löytynyt. Vuotokuvat vahvistavat Honor Play 9A -puhelimen olevan tulossa tarjolle ainakin kolmessa väriversiossa, mitkä ovat musta, vaaleansininen ja vihreän sinertävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelin on varusteltuna 6,3 tuuman LCD-näyttöpaneelilla, jossa on HD+ -tarkkuus. Näytön yläreunassa on pisaramainen loviratkaisu, johon etukamera on asetettu. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P35 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy ainakin 64 gigatavua, mutta tarvittaessa tallennustilaa saa helposti lisää microSD-muistikortin avustuksella.

Vuotokuvassa Honor Play 9A.

Kameroita Honor Play A9:n takaosassa on kaksi kappaletta, joiden tarkkuudet ovat 13 ja 2 megapikseliä. Toinen kameroista on luonnollisesti tarkoitettu syvyysterävyyden taltioimista varten. Etukameran tarkkuus on todennäköisesti 8 megapikseliä. Honor Play 9A -puhelimen yksi kohokohdista tulee olemaan 5000 milliampeeritunnin jättiakku, jolla voidaan ladata, vaikka toista puhelinta. Laitteessa on myös vain micro-USB-latausliitin, eikä tuoreempaa USB-C-tyypin liitintä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Honor Play 9A tullaan julkaisemaan, mutta yksi vaihtoehto voisi olla Honor 30S -puhelimen kanssa 30. maaliskuuta. Puhelimen hinnoittelu asettuu todennäköisesti alle 150 euroon Kiinan markkinoilla.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor