SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsung Galaxy A71 – Infinity-O-näyttö ja neloiskamera

Viime viikolla nettiin vuodettiin kuvia tulevasta Galaxy A51 -puhelimesta ja nyt vuotovuorossa on hieman korkeampaan hintapisteeseen asettuva Galaxy A71. Molemmat puhelimet tulevat jakamaan saman muotokielen, jossa takaosassa on laatikkomainen neloiskamera sekä etuosasta löytyy näyttöön tehty reikä etukameraa varten.

Samsung Galaxy A71 -puhelimen uskotaan tarjoavan suuren 6,7 tuuman Infinity-O AMOLED -näyttöpaneelin, näytönalaisen sormenjälkilukijan sekä 32 megapikselin etukameran. Takaosan neljä kamerasensoria on aseteltu L-mallisesti ja näiden rinnalta löytyy myös LED-salamavalo. Kameran odotetaan koostuvan 48 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 12 megapikselin telekamerasta sekä ToF-sensorista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevan puhelimen mitat ovat 163,5 x 76 x 7,9 millimetriä ja Galaxy A71 tulee saamaan myöskin kuulokeliittimen sekä USB-C-tyypin liittimen. Huhujen mukaan Galaxy A71 -puhelimen tehoista vastaisi Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia.

Samsung tulee julkaisemaan nyt vuotaneen Galaxy A71 -puhelimen todennäköisesti Galaxy A51 -mallin rinnalla. Julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan keväällä 2020.

Lähde: OnLeaks (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung