WhatsAppYleinen

WhatsApp sai odotetun tumman tilan iOS- ja Android -puhelimilla

Tumma tila WhatsApp-sovelluksessa.

WhatsApp on ilmoittanut tänään virallisesti tuovansa päivityksen mukana toivotun tumman tilan WhatsApp-sovellukselle Android- ja iOS -puhelimilla. Tumma tila tarjoaa WhastAppin mukaan uuden ilmeen sekä tutun käyttökokemuksen. Lisäksi tumma tila on suunniteltu vähentämään silmien rasitusta sovellusta käytettäessä heikossa valaistuksessa.

Tumma tila on suunniteltu WhatsAppin mukaan keskittyen erityisesti kahteen alueeseen: luettavuuteen ja tietohierarkiaan. WhatsApp on käyttänyt tummassa tilassa värejä, jotka minimoivat silmien rasituksen sekä samalla on käytetty värejä, jotka ovat lähempänä järjestelmän oletusarvoja iOS- ja Android -alustoilla. Lisäksi WhatsApp on pyrkinyt erottamaan tärkeimmät tiedot ja elementit toisistaan käyttämällä värejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 10- ja iOS 13 -alustoilla kuluttajat voivat käyttää tumma tilaa ottamalla sen käyttöön järjestelmäasetuksista, jolloin myös WhatsAppin ilme muuttuu tummaksi. Android 9.0 Pie tai vanhempaa käyttöjärjestelmään käyttävien täytyy asettaa tumma tila päälle WhatsAppin asetuksista menevällä: WhatsAppin asetukset > Keskustelut > Teema > valitse ”Tumma”.

Lähde: WhatsAppin blogi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. Ei kyllä mulla muutu tummaan tilaan, vaikka vaihtaisi järjestelmäasetuksista. 😁

  2. Joo ei toimi täälläkään….

  3. Minulla muuttui vaikka puhelimeni ei aivan uusi olekkaan vaan Samsung Galaxy s7

  4. Ei ole valikoimassa

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp