XiaomiYleinen

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition -erikoispuhelin julkaistiin – saatavilla rajoitettu 2000 kappaleen erä

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

Xiaomi on tänään esitellyt uuden erikoisversion Xiaomi 12T Pro -puhelimesta. Erikoisversio kantaa nimeä Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition, ja siinä on mielenkiintoinen viimeistely. Erikoisversion tavoitteena on yhdistää älypuhelimeen kuvanveiston maailma. Yhteistyötä on erikoisversion nimenkin perusteella tehty taitelija Daniel Arshamin kanssa.

Erikoisversiossa luvataan törmäävän yhteen menneisyys, nykyisyys sekä tulevaisuus. ”Future Archaeological” -estetiikka nähdään älypuhelimen rungossa tekstuurina, jossa on inspiraatiota vanhentumisesta sekä luonnollisesta eroosiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin toimitetaan erikoispakkauksessa, jota koristaa sama kuviointi kuin puhelinta. Puhelimen mukana tulevat 120 watin laturi sekä USB-kaapeli ovat myös viimeistelty tummanvihreäksi teeman mukaisesti.  Xiaomi 12T Pron erikoisversiossa on myös kustomoitu taustakuva sekä teema, jotka sopivat samaan tyyliin.

Xiaomin mukaan yhteistyö on rakennettu suuntana kohti digitaalisen dematerialisoinnin kuviteltua tulevaisuutta, ja yhteistyötä ohjaavat Xiaomin innovaation, suunnittelun ja tuotannon ydinarvot, ja sitä on muovannut Daniel Arshamin visio kuvitteellisesta arkeologiasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti puhelimeen ei ole saatu muutoksia, vaan kyseessä on sama laite kuin markkinoilla jo olevan Xiaomi 12T Pro. Puhelimen kohokohtia ovat 200 megapikselin kolmoiskamera, Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä 120 watin pikalataus. Tarkemmin Xiaomi 12T Prohon voi tutustua SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition on saatavilla rajoitettuna 2000 laitteen eränä Euroopassa. Yhteistyö julkaistaan 16. joulukuuta 2022, ja erikoisversio on saatavilla highsnobiety.com-sivustolla, mi.com-verkkokaupassa sekä Xiaomi x Daniel Arsham pop-up-kaupassa Berliinissä 16.–17. joulukuuta.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi