XiaomiYleinen

Xiaomi 13 sekä Xiaomi 13 Pro kuvavuodoissa – tältä ensi vuoden lippulaivat todennäköisesti näyttävät

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi julkaisi noin kuukausi sitten viimeisimmät lippulaivapuhelimensa, jotka kulkevat nimillä Xiaomi 12T ja Xiaomi 12T Pro. Nyt huhut ensi vuoden uutuuksista ovat käynnistyneet kuvavuotojen muodossa. Zoutos.com- sekä CompareDial-sivustot ovat julkaisseet sivuillaan ensimmäiset kuvat Xiaomi 13- sekä Xiaomi 13 Pro -puhelimista. Molempien sivustojen kuvat ovat peräisin tunnetulta mobiilialan vuotajalta OnLeaksilta.

Kuvien perusteella parempi Xiaomi 13 Pro olisi saamassa kaarevan näytön, jossa etukamera on sijoitettu näytön keskelle. Takakameroita puhelimista löytyy kolme kappaletta. Kameratoteutus on kuitenkin hyvin synmetrinen ja kamerat erottuvat toisistaan alueeseen tehdyillä katkoviivoilla. Varhaisten tietojen mukaan Xiaomi 13 Pro voisi saada 50,3 megapikselin tarkkuuteen yltävän pääkameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13 Pron näytön koko voisi olla 6,65 tuumaa. Puhelimen mitat ovat 163 x 74,6 x 8,8 millimetriä ja takakameran kohdalta paksuutta on 11,8 millimetriä. Näytön resoluutiosta tai virkistystaajuudesta ei ole toistaiseksi tietoa. Puhelin saa USB-C-liitännän ja kahden kaiuttimen ansiosta stereoäänen.

Xiaomi 13 -puhelimen kameratoteutus on ulkoisesti samanlainen kuin Xiaomi 13 Pro -puhelimessa. Pääkameran tai muidenkaan kameroiden tarkkuuksia ei kuitenkaan ole tällä hetkellä tiedossa. Etukamera on sijoitettu näytön keskelle. Puhelimen rungon toteutus on suorakulmainen.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13 -puhelimen näytön koko tulee todennäköisesti olemaan 6,2 tuumainen ja Xiaomi 13 Pro -mallista poiketen näyttö olisi tasainen. Puhelimen mitat olisivat OnLeaksin mukaan 152,8 x 71,5 x 8,3 millimetriä. Takakameran kohouman kohdalta paksuus olisi 10,3 millimetriä. Myös Xiaomi 13 -puhelimesta löytynee stereokaiuttimet sekä USB-C-latausliitin.

Sekä Xiaomi 13- että Xiaomi 13 Pro -puhelimien voidaan odottaa saavan sisäänsä Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, jonka yhtiö julkaisee ensi viikolla järjestettävässä Snapdragon Summit -tapahtumassa. Huhujen mukaan molemmat puhelimet tulevat saamaan 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa. RAM-muistin määrästä ei ole tässä vaiheessa tietoa. Myöskään akun kokoa tai latausnopeutta ei tässä vaiheessa tiedetä kummastakaan puhelimesta. Yhteyksien osalta puhelimista löytynee varmasti 5G.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13- ja Xiaomi 13 Pro -puhelimien julkaisun voidaan odottaa tapahtuvan vielä tämän vuoden aikana erityisesti Kiinassa. Huhujen mukaan Xiaomi voisi järjestää julkaisutilaisuuden 30. joulukuuta. Globaalisti puhelimia ei odoteta myyntiin samaan aikaan, vaan Xiaomi julkistanee ne erikseen keväällä vielä Euroopassa

Lähde: Zoutons.com (Xiaomi 13 Pro), CompareDial (Xiaomi 13)

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi