OPPOYleinen

Taittuvanäyttöinen Oppo Find N2 julkaistaan todennäköisesti joulukuussa – laitteen tekniset tiedot vuotivat

Oppo julkaisi vajaat vuosi sitten yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen Oppo Find N -älypuhelimen. Puhelin lanseerattiin tuolloin ainoastaan Kiinan markkinoille, eikä puhelinta ole julkaistu maailmanlaajuisesti.

Nyt toisen sukupolven Oppo Find N2 -puhelin on nähty vuodossa, josta on selvinnyt tulevan puhelimen tekniset tiedot. Kuvat on otettu ohjelmistosta, eikä kuvista käy ilmi esimerkiksi puhelimen ulkoasua. Vuodosta käy myös ilmi, että Oppo olisi tuomassa Find N2 -puhelimen rinnalle toisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen, jonka nimi olisi Oppo Find N2 Flip.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodetuista kuvakaappauksista käy ilmi, että puhelimet rakentuisivat Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin ympärille. Uutta Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin julkaisua ei siis Oppolla jäädä odottamaan. Ainakin Oppo Find N2 -Puhelimesta löytyy kuvien mukaan 128 gigatavua tallennustilaa sekä 12 gigatavua RAM-muistia.

Oppo Find N2 -puhelimen odotetaan saavan sisäänsä myös Oppon oman MariSilicon X NPU -piirin, joka hoitaisi puhelimen tekoälylaskentaa. Piirin tehtäviin kuuluisi etenkin kamerapuolen parantaminen tekoälyllä hoidetun kohinanvaimennuksen avulla sekä 4K-yövideon laadun parantaminen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Find N2 -puhelimen näytön koko avattuna on raporttien mukaan 7,1 tuumaa ja näytön tekniikkana käytetään AMOLED LTPO -paneelia. Kuvankaappauksista käy ilmi, että näyttö tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Puhelin toimitetaan Android 13 -käyttöjärjestelmällä, jossa on päällä Oppon oma Color-OS 13 -käyttöliittymä.

Taittuvanäyttöisten Oppo Find -puhelimien maailmanlaajuisesta julkaisusta ei ole tietoa, mutta toistaiseksi sitä ei kannata pitää kovinkaan todennäköisenä. Kiinassa julkaisun odotetaan tapahtuvan joulukuussa. Mahdollisesti vastaavia laitteita voitaisiin nähdä globaalisti OnePlus-brändin alaisuudessa.

Lähde: Techgoing

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO