XiaomiYleinen

Xiaomi Civi 2 -puhelimeen odotetaan Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiriä ja mahdollisesti jopa 200 megapikselin kamerasensoria

Xiaomilta on odotettu uutta Civi-malliston älypuhelinta pidemmän aikaa, sillä keväällä esitelty Civi 1S oli vain pieni päivitys viime vuoden Civi-puhelimelle. Kyseessä on tuotemallisto, jossa on panostettu tyylikkääseen toteutukseen, kameraominaisuuksiin sekä keskihintaluokan ratkaisuihin. Nyt tuore raportti paljastaa hieman lisätietoja huhutusta Xiaomi Civi 2 -puhelimesta.

Kiinasta kantautuvan huhun mukaan Xiaomi Civi 2 -puhelin tultaisiin julkaisemaan vielä myöhemmin syyskuun aikana ja sen kohokohtana on Qualcommin uusi Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Kyseessä on seuraaja Snapdragon 778G -sarjan järjestelmäpiireille, jotka on nähty aikaisemmissa Civi-puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimen mallinumero olisi 2209129SC, joka on paljastanut myös Kiinan 3C-sertifioinnista. Koodinimen tiedetään olevan ”Ziyi”. Huhujen mukana puhelimessa olisi 6,56 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimeen on odotettu jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Akku tulee olemaan 4500 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä ladattaneen 67 watin tehoisella pikalatauksella. Toistaiseksi kameroiden tiedoista ei ole kovin tarkkaa kokonaiskuvaa, sillä eri raportit kertovat erilaisia tietoja. Odotettavasti puhelimessa voisi olla 50 megapikselin pääkamera tai vaihtoehtoisesti 200 megapikselin pääkamera, joka perustuisi ISOCELL HP3 -sensoriin. Puhelimeen odotetaan myös 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 2 megapikselin makrokameraa. Etuosassa voisi olla 50 megapikselin kamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedot puhelimesta kannattaa ottaa kuitenkin vielä varauksella vastaan. Xiaomi Civi 2 on kuitenkin tulossa ja viittauksia siihen on saatu myös Civi-malliston tuotejohtajalta. Hän on vihjaillut Weibo-palvelussa ”katselleensa hauskaa tuotetta”. Todennäköisesti tiedot puhelimesta tulevat tarkentumaan lähempänä julkaisua.

Lähde: Weibo 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi