XiaomiYleinen

Xiaomi Civi 3 esitellään 25. toukokuuta – saamassa kaksisävyisen viimeistelyn

Xiaomi Civi 3

Xiaomi on virallisesti vahvistanut julkaisevansa uuden Xiaomi Civi 3 -älypuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa 25. toukokuuta. Civi-tuotemallisto on suunnattu nuorille, ja puhelimia on myyty vain Kiinassa. Globaalisti muun muassa viime vuoden Civi 2 tuotiin myyntiin Xiaomi 13 Lite -mallinimellä.

Tulevasta puhelimesta on nyt julkaistu ensimmäisiä kuvia, jotka paljastavat uuden muotoilun. Xiaomin mukaan kohokohtana on kaksisävyinen viimeistely, joka nähdään laitteen takaosassa. Tulossa on neljä väriversiota, joista kolmessa on vaaleampi kiiltävä yläosa ja tummempi alaosa. Värit ovat violetti, kulta, mintunvihreä sekä harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistut kuvat vahvistavat pyöreän kamera-alueen laitteen takaosassa. Kameroita on kolme kappaletta, joiden keskellä on myös teksti ”50MP OIS CAM”. Pääkamera on siis 50 megapikseliä ja se on myös optisesti vakautettu. Kameroiden alla on LED-salamavalo. Kuvien perustella Civi 3:n kehys on valmistettu muovista ja puhelimen etuosassa on kaartuva OLED-näyttö pillerimäisellä etukamerareiällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on itse vahvistanut puhelimessa olevan MediaTekin valmistama Dimensity 8200-Ultra -järjestelmäpiiri. Huhujen mukaan laitteessa olisi 32 + 32 megapikselin etukamera ja takakamera perustuu Sony IMX800 -sensoriin. Puhelimeen on huhuttu 120 hertsin näyttöä, 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 67 watin pikalatausta.

Tarkempia tietoja puhelimesta kuullaan jo siis tämän viikon aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi