Black SharkXiaomiYleinen

Xiaomi esittelee Black Shark 2 Pro -pelipuhelimen 30. heinäkuuta

Useat älypuhelinvalmistajat ovat vahvistaneet kuluvan viikon aikana julkaisevansa pian uudella Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirillä varusteltuja pelipuhelimia. Nyt myös Xiaomi on liittynyt joukkoon vahvistamalla Black Shark 2 Pro -puhelimen julkaisun tapahtuvan 30. heinäkuuta 2019. Todennäköisesti uusi pro-versio ei tule olemaan suuresti perusversiota erilaisempi.

Uusi Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri on suunniteltu erityisesti pelipuhelimille. Suurin muutos uutuuspiirissä on tehty grafiikkaprosessoriin, sillä Adreno 640 on kellotettu tehokkaammaksi ja sen pitäisi tarjota nyt jopa 15 prosenttia paremman suoristuskyvyn. Lisäksi Qualcomm on nostanut piirin Kryo 485 -ytimen kellotaajuuden 2,96 GHz:iin, kun Snapdragon 855 -versiossa sen kellotaajuus oli 2,84 GHz.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Shark 2 Pron julkaisu tapahtuu Kiinassa siis 30. heinäkuuta 2019, jolloin puhelimesta kuullaan viimeistään lisätietoja. Toistaiseksi puhelimen saatavuudesta Kiinan ulkopuolella ei ole mitään vihjeitä, mutta Black Shark on usein myynyt puhelimiaan omassa verkkokaupassaan myös Euroopassa.

Lähde: Black Shark (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Shark