XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee Mi 11 -malliston puhelimet 28. joulukuuta Kiinassa – odotuksissa maailman ensimmäiset Snapdragon 888 -puhelimet

Xiaomi tulee nähtävästi olemaan maailman ensimmäinen älypuhelinvalmistaja, joka pääsee käyttämään Qualcommin uusinta Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä. Xiaomi on tänään vahvistanut, että uudet Mi 11 -malliston huippupuhelimet julkaistaan Kiinassa viikon päästä 28. joulukuuta, eli juuri ennen vuodenvaihdetta.

Uusien huippupuhelimien julkaisu on vahvistettu Xiaomin johtajan toimesta kiinalaisessa Weibo-palvelussa. Päivityksessä on selvästi mainittu, että Xiaomi Mi 11 -puhelimet tulevat olemaan Xiaomin ensi vuoden lippulaivapuhelimet, ja ne julkaistaan 28.12.2020 kello 19.30 paikallista aikaa. Kyseessä on kuitenkin vasta julkaisu Kiinassa, ja Euroopassa puhelimien julkaisua odotetaan vasta alkuvuodesta 2021.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeisimmät huhut ovat maininneet, että Xiaomi Mi 11 Pro tulisi ainakin saamaan QHD+ -tasoisen OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus ja näytön pitäisi tukea MEMC-tekniikkaa ja todennäköisesti puhelin osaa muuntaa SDR-sisällön reaaliaikaisesti HDR-sisällöksi. Tehoista pitäisi vastata luonnollisesti Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin

Xiaomi Mi 11 -puhelimesta on jo aikaisemmin nähty kuvavuotoja, joiden perusteella uutuuspuhelimessa tulee olemaan aikaisempaa erilaisempi ulkoinen toteutus. Toistaiseksi puhelimista ei ole vuotanut aivan kaikkia ominaisuuksia, mutta todennäköisesti ennen julkaisua tullaan näkemään vielä erilaisia vuotoja.

Lähde: Weibo (Lei Jun)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Toivottavasti olisi myös kuulokeliitäntä ja muistikortti-paikka.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi