XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti Redmi Smart Band Pro -aktiivisuusrannekkeen – 14 päivän akunkesto ja 1,47 tuuman OLED-näyttö

Redmi Smart Band Pro

Xiaomi julkisti aikaisemmin jo globaaleille markkinoille Redmi Watch 2 Lite -älykellon, mutta nyt valikoimaa on laajennettu uudella Redmi Smart Band Pro -aktiivisuusrannekkeella. Uutuuslaite yhdistää kevyiden älykellojen ominaisuudet aikaisempaa kompaktimpaan pakettiin. Xiaomi yrittää haastaa muun muassa Huawei Watch Fit– ja Watch Fit mini -älykellot.

Redmi Smart Band Pro -aktiivisuusranneke on valmistettu 1,47 tuuman kokoisen OLED-näyttöpaneelin ympärille, joka tarjoaa nelikulmaisen muotoilun. Näytössä kerrotaan olevan 450 nitin maksimikirkkaus, 282 pikseliä tuumaa kohden sekä näyttöä suojaa 2,5D-lasi. Aktiivisuusranneke on valmistettu muovista ja se on 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteeseen on laitettu kiihtyvyysanturi, gyroskooppi ja PPG-sykeanturi. Näytön automaattista kirkkautta varten laitteessa on myös valoanturi. Xiaomin mukaan aktiivisuusranneke tukee jopa 110 urheilutilaa, joista 15 ovat ammattilaistiloja. Redmi Smart Band Pro tukee myös veren happipitoisuuden mittaamista, unen seurantaa sekä stressitasoja.

Redmi Smart Band Pro pitää sisällään 200 milliampeeritunnin kokoisen akun ja sitä voidaan ladata magneettisella laturilla. Akunkeston luvataan olevan jopa 14 päivää ja 20 päivää virransäästötilassa. Aktiivisuusranneke voidaan liittää Xiaomi Wear -sovellukseen, joka tukee tietojen synkronoimista Stravan ja Apple Healthin kanssa.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole paljastanut uutuuslaitteen hinta- tai saatavuustietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Redmi Smart Band Pro -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi