XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 9 esillä lukuisissa virallisissa ja epävirallisissa kuvissa – Erikoisversiossa neloiskamera?

Xiaomi ilmoitti eilen julkaisevansa uuden huippupuhelimensa ensi viikon keskiviikkona 20. helmikuuta. Xiaomin virallinen vihjailukuva puhelimesta vahvisti jo aikaisemmin Xiaomi Mi 9 -puhelimen saavan kolmoiskameran, mutta nyt puhelin on esiintynyt laajasti epävirallisissa live-vuotokuvissa kuin virallisilta lehdistökuvissa, jotka Xiaomi on itse julkaissut Weibossa.

Kuvat vahvistavat jälleen kolmoiskameran sekä alumiinista ja lasista koostuvan rakenteen. Xiaomi Mi 9:n takaosan lasipinta on selvästi kaartuva ja etuosan näyttö on pystytty viemään varsin hyvin laitteen reunoille. Näytössä on pieni vesipisaramainen loviratkaisu sekä todennäköisesti näyttöön on myös integroitu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Xiaomi Mi 9 -puhelimessa olisi Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri sekä 27-watin pikalataus. Koska kyse on huippupuhelimesta, niin odotuksissa halvimmassa versiossa on 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Kolmoiskameran teknisestä toteutuksesta ei toistaiseksi ole tarkkoja tietoja, mutta huhuissa se koostuisi 48 + 13 + 16 megapikselin sensoreista. Puhelin saattaa maksaa Kiinassa halvimmillaan alle 400 euroa.

Xiaomi Mi 9:n perusversion ohella saatetaan nähdä myös Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, kuten viime vuoden Mi 8 -puhelimesta. Jos Twitterissä-vuodettu kuva osoittautuu aidoksi, niin erikoisversio voisi saada jopa neljä kameraa takaosaan.

Xiaomi Mi 9 Explorer Editioniin odotetaan neljää kameraa.

Lähde: Xiaomi Weibo, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi