XiaomiYleinen

Xiaomi Mi CC -puhelimet julkaistaan 2. heinäkuuta

Viime viikolla kiinalainen Xiaomi kertoi uudesta Mi CC -älypuhelinmallistosta, joka on suunnattu erityisesti nuorille kuluttajille. Xiaomilta odotetaan aluksi kahta puhelinta mallistoon ja niiden markkinointinimien uskotaan olevan Mi CC9 ja Mi CC9e.

Xiaomi on tällä viikolla kertonut virallisesti, että Mi CC -puhelimet tullaan julkaisemaan 2. heinäkuuta Kiinassa. Huhujen mukaan Xiaomilta saatetaan nähdä muun muassa kääntyvällä kameralla varusteltu älypuhelin sekä edellisempi pitkälti Mi 9 -puhelimen kaltainen laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi CC-nimeäminen koostuu Xiaomin mukaan sanoista ”camera + camera” ja se myös viittaa erilaisiin englanninkielisiin sanoihin, kuten ”chic”, ”cool”, ”colorful” ja ”creative”. Virallisien tietojen mukaan Mi CC -mallistoon on kerrottu olevan tulossa muun muassa huippupuhelin, joka on suunniteltu erityisesti valokuvaamiseen sekä selfie-kuvaamiseen. Lisäksi alan johtavat valokuvausalgoritmit on kehittänyt hiljattain perustettu Xiaomi x Meitu AI Beauty Lab. Xiaomi on lisäksi kertonut Mi CC -malliston kehityksestä vastanneen yksi yrityksen nuorimmista tuotetiimeistä, jotka ovat sitoutuneet luomaan trendikkään muotoilun nuorille kuluttajille.

Lisätietoja Mi CC -mallistosta kuullaan viimeistään 2. heinäkuuta, eli ensi viikon tiistaina.

Lähde: Xiaomi (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi