XiaomiYleinen

Xiaomi Pad 5 -tabletti maksaa Euroopassa alle 400 euroa – julkaisu kahden viikon päästä

Xiaomi Pad 5

Xiaomi järjestää uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden tasan kahden viikon päästä, eli 15. syyskuuta. Tilaisuudessa odotetaan erityisesti uusia Xiaomi 11T- ja 11T Pro -huippupuhelimia, mutta myöskin uutta Xiaomi 11 Lite 5G NE -puhelinta. Tilaisuuden yksi uutuuksista on huhuissa odotettu olevan Xiaomi Pad 5 -tabletti, jonka hinnasta on nyt saatu uutta tietoa.

Euroopassa muutamat jälleenmyyjät ovat nyt listanneet Xiaomi Pad 5 -tabletin hinnoittelun omiin verkkokauppoihinsa ennen varsinaista julkaisua. Yhden jälleenmyyjän mukaan tabletista on tulossa myyntiin 6 + 128 gigatavun versio 396,90 euron hintaan, joka tarkoittanee suositushinnan asettuvan 399 euroon. Xiaomi Pad 5 -tabletista Euroopassa myyntiin tulee ainakin harmaa Cosmic Gray -väriversio, mutta myös muita värejä on todennäköisesti tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 5 -tabletin hinta Euroopassa jällenmyyjän mukaan.

Xiaomi on julkaissut Pad 5 -tabletin aikaisemmin jo Kiinan markkinoille, joten tabletin tekniset ominaisuudet ovat jo hyvin tiedossa. Kiinassa on esitelty myös Xiaomi Pad 5 Pro, mutta sen saapumisesta Euroopan markkinoille ei vielä ole viitteitä. Voi olla, että Xiaomi tuo myyntiin vain yhden tabletin, sillä aikaisemmin yhtiön tabletteja ei ole ollut saatavilla Euroopassa.

Xiaomi Pad 5 on varusteltuna suurella 11 tuuman kokoisella LCD-näyttöpaneelilla. Näytössä on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus, 500 nitin kirkkaus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä Dolby Vision- ja HDR10-tekniikat. Tehoista tabletissa on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri. Tabletista on olemassa ainoastaan Wi-Fi-versio.

Tabletin sisuksista löytyy suuri 8720 milliampeeritunnin akku ja se tukee 33 watin tehoista pikalatausta. Xiaomi on laittanut tabletin takaosaan yhden 13 megapikselin tasoisen kamerasensorin ja etuosassa on 8 megapikselin kamera videopuheluita varten. Xiaomi Pad 5 tarjoaa lisäksi neljä kaiutinta. Xiaomi Pad 5 -tabletissa on tuki näppäimistösuojakuorelle sekä kosketusnäyttökynälle. Lisäksi tabletissa on Android 11 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää tableteille suunnattu MIUI for Pad -käyttöliittymä.

Xiaomi Pad 5

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Nyt saa Samsung tabletit kunnolla köniin! Xiaomin 6/128 gb on pitkään ollut vain haave. Esim juuri ilmestyvä Samsung Tab S7 FE (4g) ei ole kuin 4/64 gb ja 60Hz LCD (ei AMOLED) näyttö kun Xiaomi pistää vihdoin peliin 120Hz näytön. Ja hintaero valtava Samsung tulee maksamaan 620 € kun Xiaomi vain 399 €. Taitaa minun Samsung Tab S6 jäädä viimeiseksi tabletilla heidän firmalta? Tervetuloa Xiaomi Suomen tabletti markkinoille.

  2. Xiaomin päivitystuki taitaa olla olematon Samsungin verrattuna

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi