XiaomiYleinen

Vuotokuvat paljastavat: Tältä näyttävät Xiaomi 11T Pro ja uusi Xiaomi 11 Lite 5G NE – julkaisu luvassa 15. syyskuuta

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi on jo aikaisemmin vahvistanut järjestävänsä 15. syyskuuta globaalin lanseeraustilaisuuden, mutta varsinaista tilaisuuden sisältöä ei vielä oleva vahvistettu. Xiaomilta on odotettu kuitenkin uusia Xiaomi 11T -sarjan älypuhelimia, mutta myös uusia Xiaomi Pad 5 -sarjan tabletteja globaaleille markkinoille. Tulevista tuotteista on kuultu jo aikaisemmin huhuja, mutta nyt ensimmäiset kuvavuodot paljastavat laitteiden muotoilun.

91mobiles.com-sivusto on saanut käsiinsä kuvan Xiaomi 11T Pro -puhelimesta, joka paljastaa ulkoisen toteutuksen kokonaisuudessaan. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on ainakin kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden rinnalla on myös teksti ”108 MP”, joka vahvistaa pääkameran olevan tarkkuudeltaan 108 megapikseliä. Puhelimen takaosassa on esillä myös Xiaomin logo ja 5G-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 11T Pron etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä ja näytössä on kohtuulliset kehykset. Kuvasta nähdään laitteen oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike. Kuvassa Xiaomi 11T Prosta on esillä kolme väriversiota, jotka ovat sininen Celestial Blue, valkoinen Moonlight White sekä harmaa Meteorite Grey.

Huhuissa Xiaomi 11T Prohon on odotettu 120 hertsin virkistystaajuuden OLED-näyttöpaneelia, Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä sekä 5000 milliampeeritunnin akkua, jota voidaan ladata 120 watin tehoisella pikalatauksella. Toistaiseksi tarkkoja tietoja ei ole paljastunut, mutta tarjolla pitäisi olla 8 + 128 gigatavun ja 8 + 256 gigatavun versiot, joiden hinnat alkavat noin 760 punnasta, eli noin 887 eurosta.

Xiaomilta on odotettu myöskin uutta 11T-perusmallia, joka on aikaisempien raporttien mukaan varusteltuna MediaTekin kehittämällä järjestelmäpiirillä. Todennäköisesti puhelimessa olisi Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, joka on nähty esimerkiksi OnePlus Nord 2 -puhelimessa. Perusmalliin on odotettu myös OLED-näyttöpaneelia 120 hertsin virkistystaajuudella sekä 64 megapikselin kolmoiskameraa. Xiaomi 11T -perusmallin hinnan on odotettu olevan noin 740 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomilta tiedetään olevan tulossa myös hieman uudistettu versio keväällä esitellystä Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimesta. Tietojen mukaan kyseessä oli Xiaomi 11 Lite 5G NE, jossa viimeiset kirjaimet tarkoittaisivat ”New Edition”. Puhelimen suurimpien uudistuksien odotetaan olevan uusi Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri sekä näyttöön integroitu sormenjälkilukija. Lisäksi puhelimesta tullaan näkemään uusia väriversioita.

Nyt puhelimesta on vuotanut kuva, joka paljastaa laitteen uudessa valkoisessa väriversiossa. Kuva vahvistaa samalla täysin identtisen muotoilun jo markkinoilla olevan mallin kanssa. Xiaomi 11 Lite 5G NE -puhelinta on lupa odottaa tarjolle väriversioissa Vinyl Black, Tuscany Coral ja Jazz Blue. Jo aikaisemmin Kiinan televiranomainen Tenaa listasi puhelimen tarkat tiedot, joihin voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi