GoogleYleinen

Googlen tulevasta Pixel 6 Prosta vuoti ensimmäinen live-video ja operaattori saattoi vahvistaa julkaisupäivän

Google tulee julkaisemaan syksyn aikana uudet Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimet, jotka ovat yhdet tämän vuoden odotetuimmista laitteista. Google on itse jo vahvistanut paljon tietoja uutuuksista aikaisemmin, mutta viime aikoina on alkanut ilmestymään myös pienempiä yksityiskohtia erilaisien sertifiointien kautta. Tällä kertaa verkkoon on vuodettu live-video Pixel 6 Prosta ja samalla operaattori on saattanut paljastaa julkaisupäivän.

Vuodetulla live-videolla nähdään Pixel 6 Pron prototyyppilaite mustassa väriversiossa. Puhelimen takaosassa ei ole toistaiseksi Googlen logoa, joka viittaa kyseessä olevan jo vanha prototyyppi. Uniikki muotoilu kuitenkin vahvistaa kyseessä olevan Pixel 6 Pro. Takaosassa nähdään kolmoiskamera, joista yksi on periskooppilinssillä varusteltu. Etuosassa on kaartuva näyttö, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Musta väriversio on videon perusteella enemmän harmaa ja viimeistely on kiiltäväpintainen. Vuoto vahvistaa myöskin puhelimessa käytettävän Google Tensor -järjestelmäpiirin tietoja CPU-Z-sovelluksen kautta. Järjestelmäpiirissä on nähtävästi kaksi Cortex-X1-ydintä, kaksi Cortex-A76-ydintä sekä neljä Cortex-A55-ydintä.

Videovuodon ohella myöskin australialainen operaattori Telstra on saattanut paljastaa Pixel 6 -puhelimien varsinaisen julkaisupäivän. Operaattorilla on ollut Facebookissa mainos, jossa on kerrottu Pixel 6 -puhelimen olevan tulossa pian ja päivämääräksi on ilmoitettu 19. lokakuuta. Kyseessä ei ole sinällään uusi tieto, sillä 19. lokakuuta on odotettu olevan päivä julkaisulle, vaikka Google ei ole sitä vielä itse vahvistanut.

Lähde: XDA Developers, Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google