XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa pian edullinen Redmi 10 -puhelin – jopa 128 Gt tallennustila ja 22,5 watin pikalataus

Redmi 9

Xiaomilta on tulossa todennäköisesti lähiviikkojen aikana uusi Redmi 10 -älypuhelin, joka on seuraaja viime vuoden Redmi 9 -puhelimille. Kyseessä on edullisempi älypuhelinmallisto kuin suosittu Redmi Note -mallisto, mutta Redmi-puhelimet ovat yleisesti tarjonneet hintaluokassaan mielenkiintoisia toteutuksia.

Uusi Redmi 10 -puhelin on läpäissyt nyt FCC:n sertifikaatin, josta on paljastanut ensimmäisiä tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. Redmi 10 -puhelimen mallikoodin kerrotaan olevan 21061119AG ja laitteessa on kaksi SIM-korttipaikkaa, LTE-tuki, Wi-Fi sekä Bluetooth 5.1 -yhteys. Redmi 10 -mallissa ei vielä päästä nauttimaan 5G-yhteyksistä, sillä kyseessä on varsin edullinen 4G-laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi 10 pitää sisällään oletusarvoisesti myös Xiaomin oman MIUI 12.5 -käyttöliittymän, joka pyörii varmasti Android 11 -käyttöjärjestelmän päällä. Redmi 10 on tulossa tarjolle myös kolmessa muistivariantissa, jotka ovat 4 + 64 gigatavua, 4 + 128 gigatavua sekä 6 + 128 gigatavua. Akun lataus puhelimessa onnistuu tietojen mukaan jopa 22,5 watin tehoisella pikalatauksella. FCC:n tietokannasta ei paljastu mitään muita tietoja, eikä myöskään laitteen muotoilusta ole vuotanut vielä kuvia.

Odotuksien mukaan Xiaomi saattaa julkaista Redmi 10 -puhelimen syys- tai lokakuussa, mutta vielä tarkkaa aikataulua ei ole annettu. Todennäköisesti Redmi 10 -puhelimesta tullaan kuulemaan lisätietoja lähempänä julkaisua.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi