OnePlusYleinen

Nyt paljastuivat OnePlus Nord 2:n väriversiot – harmaan ja sinisen rinnalle tulossa vihreä nahkaversio

Pian julkaistavasta OnePlus Nord 2 -puhelimesta tiedetään jo lähes kaikki, mutta tuorein vuoto paljastaa puhelimesta vieläkin hieman lisää. 91Mobiles.com-sivusto on paljastanut tällä kertaa tulevan puhelimen hinnoittelun Intian markkinoilla, mutta myös kertonut laitteen tulevan tarjolle kolmessa väriversiossa.

Uusimman vuodon mukaan OnePlus Nord 2 olisi tulossa kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Grey Sierra, sininen Blue Haze sekä kolmas on erikoisempi nahkaversio vihreässä värissä. Nahkaversio on nimeltään Green Woods, mutta toteutuksesta ei toistaiseksi tiedetä juurikaan muuta. Todennäköisesti nahkaversio on vegaaninahkaa, joka on nähty muutamissa kilpailijoiden laitteissa. Nahkaisella viimeistelyllä varusteltua puhelinta OnePlussalta ei ole aikaisemmin nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoto kertoo Intiassa puhelimen maksavan 8 + 128 gigatavun versiossa 31 999 rupiaa ja 12 + 256 gigatavun versiossa 34 999 rupiaa. Hinnat ovat suoraan euroiksi muunnettuina 364 euroa ja 398 euroa. Hinnat ovat varsin edulliset, mutta Euroopassa hinnat ovat normaalisti selvästi kalliimmat. Esimerkiksi alkuperäisen Nord-puhelimen vastaavat muistiversiot maksoivat Intiassa 27 999 ja 29 999 rupiaa, eli noin 318 ja 341 euroa. Euroopassa Nord tuli myyntiin viime vuonna 399 ja 499 euron hintaan. Jos vuoto pitää paikkansa, niin ainakin Intiassa Nord 2:n hinnat tulevat nousemaan suhteutettuna viime vuoden malliin.

OnePlus Nord 2:n avainominaisuuksiksi on vahvistettu jo nyt MediaTekin kehittämä Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiri, 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näyttöpaneeli sekä Sonyn kehittämä 50 megapikselin kamerasensori. Huhuissa puhelimeen on odotettu lisäksi 32 megapikselin etukameraa, 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 65 watin pikalatausta.

Uusi OnePlus Nord 2 tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta, ja todennäköisesti ennen julkaisua puhelimesta kuullaan vieläkin lisätietoja. OnePlus on vahvistanut julkaisevansa uutuuspuhelimen rinnalla myös OnePlus Buds Pro -kuulokkeet.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus