XiaomiYleinen

Xiaomin tulevien Redmi K40- ja Mi 10 -puhelimien kuvat paljastuivat viranomaistietokannasta

Tänään Kiinan televiranomainen TENAA on paljastanut julkisessa tietokannassaan uusien Xiaomin älypuhelimen kuvat. Kuvissa nähdään 25. helmikuuta julkaistava Redmi K40 Pro tai Redmi K40 -älypuhelin sekä pian julkaistavaksi odotettu uusi Mi 10 -malliston jäsen. Valitettavasti kuvien lisäksi TENAA ei ole paljastanut puhelimien teknisiä tietoja.

Uuden Redmi K40 -malliston älypuhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi suurempaa kamerasensoria sekä kaksi pienempää kameraa. Lisäksi kameroiden kaverina on LED-salamavalo. Kuvat paljastavat Redmi K40 tai Redmi K40 Pro -puhelimessa olevan myös tasainen näyttöpaneeli, alumiinikehys sekä mahdollisesti lasipinnat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kolmas tänään vuotanut älypuhelin on todennäköisesti viime vuoden Mi 10 -mallistoon kuuluva. Xiaomilta on huhuttu uutta Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriin perustuvaa Mi 10 -älypuhelinta, jonka odotettiin kuitenkin olevan ulkoisesti samanlainen kuin alkuperäinen Mi 10. Uudet kuvat paljastavat puhelimessa olevan kuitenkin Mi 10 Ultran kaltainen ulkoinen toteutus. Puhelimen takaosassa nähdään neljä kamerasensoria ja etuosassa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on myös etukameraa varten tehty reikä.

Xiaomi on jo vahvistanut julkaisevansa Kiinassa Redmi K40 -malliston älypuhelimet 25. helmikuuta. Yleisesti Redmi K -malliston puhelimia on nähty globaalisti myynnissä POCO- tai Mi -mallistojen alaisuudessa. Uuden Mi 10 -malliston älypuhelimien julkaisusta ei ole vielä mitään tietoa.

Lähde: Myfixguide.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi