SonyYleinen

Sony Xperia 5 sai Android 11 -päivityksen Suomessa

Sony on laittanut tänään jakoon tuoreimman Android 11 -käyttöjärjestelmäpäivityksen yhtiön vuonna 2019 julkaisemalle Xperia 5 -älypuhelimelle. Sony on jo aikaisemmin julkaissut päivityksen Suomessa muun muassa Xperia 1 II– ja Xperia 1 -malleille. Sony on pysynyt aikataulussaan, sillä Xperia 5:n luvattiin saavan päivityksen helmikuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on kooltaan suuri päivitys, sillä sen koko on lähes yhden gigatavun (923,6 Mt). Päivityksen versionumero on 55.2.A.0.630, ja sen mukana tulee myös Googlen 1. joulukuuta 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Sony ei ole päivityksen yhteydessä määrittänyt, mitä tuorein päivitys pitää sisällänsä, eikä mukana ole suurempia muutoksia Android-version lisäksi.

Päivityksessä on lisäksi monet Android 11 -version uudistuksista, joita ovat muun muassa uudet median ja laitteiden hallintatavat, paremmat yksityisyysasetukset sekä uudistettu ilmoitusnäkymä, joka tekee useiden viestisovelluksien välillä toimimisen helpoksi. Lisätietoja Android 11 -version uudistuksista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme täältä.

Päivityksen saatavuuden omalle Xperia 5 -puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Ohjelmistopäivitys.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony