XiaomiYleinen

Xiaomin uusien Android One -puhelimien julkaisu lähenee

Xiaomi on julkaissut jo parin vuoden ajan Android One -tuotemallistoa ja tänä vuonna yhtiöltä odotetaan järjestyksessään jo kolmatta sukupolvea. Jo aikaisemmin olemme kuulleet raportteja Xiaomi Mi A3 Lite -puhelimesta ja nyt laitteen odotetaan läpäisseen FCC:n sertifioinnin.

Tuoreimpien tietojen valossa Mi A3 Lite olisi hyvin pitkälti sama puhelin kuin viime viikolla julkaistu Xiaomi Mi CC9e, joka tarjoaa keskihintaluokassa hyviä ominaisuuksia. FCC:n julkaisemien tiedostojen mukaan sertifioidun puhelimen mallikoodi olisi M1906F9SC ja samalla tiedostoista on paljastunut kuva laitteen takaosasta. Laitteen takaosa muistuttaa hyvin vahvasti Xiaomi Mi CC9e -mallia, eli takaosassa on kolmoiskamera, LED-salama sekä Xiaomin logo. Kuvissa nähdään tällä kertaa myös pieni Android One -logo, joka vahvistaa puhelimen saavan puhtaan Android-käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedoista paljastuu puhelimessa olevan myös kaksi paikkaa SIM-korteille tai vaihtoehtoisesti yksi paikka SIM-kortille ja yksi paikka muistikortille. Valitettavasti puhelimesta ei ole mitään muuta varmaa tietoa, mutta odotuksien mukaan kyseessä olisi tulevista Android One -puhelimista edullisempi.

Nyt vuotanut puhelin on koodinimeltään ”laurel_sprout”, mutta aikaisemmin huhut ovat kertoneet Xiaomin kehittävän myöskin ”bamboo_sprout” ja ”cosmos_sprout” -puhelimia.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole vahvistanut julkaisevansa Android One -puhelimia Euroopassa, mutta odotuksien mukaan Xiaomi Mi CC9 on Xiaomi Mi A3 ja Xiaomi Mi CC9e on Xiaomi Mi A3 Lite. Viime viikolla julkaistusta Mi CC -mallistosta voi lukea lisää tämän linkin takaa.

Lähde: FCC, XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi