HMDNokiaYleinen

Nokia G50 -puhelimesta paljastui uusia tietoja – alle 250 euron 5G-älypuhelin

Nokia X10

HMD Global järjestää julkaisutilaisuuden 27. heinäkuuta, jossa on odotettu nähtävän Nokia XR20, Nokia C30– ja Nokia 6310 -puhelimet. Nettiin on kuitenkin ilmestynyt viime päivinä tietoja myös Nokia G50 -puhelimesta, josta on jälleenmyyjät paljastaneet jälleen hieman lisätietoja.

Nokiamob.net-sivusto on löytänyt jälleenmyyjän listauksen, joka kertoo toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta aikaisempaa enemmän. Listauksen mukaan Nokia G50 tulee olemaan edullinen 5G-älypuhelin, jonka hinnaksi on ilmoitettu 207 puntaa, eli noin 239 euroa. Jos hinta pitää paikkansa, niin kyseessä pitäisi olla HMD Globalin edullisin 5G-älypuhelin. Tällä hetkellä Nokia X10 on edullisin 5G-malli, ja hintaa sillä on 299 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjän listauksen mukaan Nokia G50 tulee tarjolle 4 + 64 gigatavun muistiversiossa ja väriversiot ovat sininen ja hiekka. Valitettavasti mitään muuta ei Nokia G50 -puhelimesta ole vielä paljastunut, mutta lähiviikkojen aikana on todennäköisesti lupa odottaa lisäystä myös Nokia G -mallistoon.

Nokia G -malliston puhelimissa on aikaisemmin nähty MediaTekin järjestelmäpiirejä, jonka takia Nokia G50 saattaisi saada MediaTekin 5G-modeemilla varustellun Dimensity-järjestelmäpiirin. Tällä hetkellä HMD Global hyödyntää Snapdragon 480 -järjestelmäpiiriä 300-400 euron hintaluokassa, mutta mikään mahdottomuus ei ole tuoda kyseistä järjestelmäpiiriä myös Nokia G50 -malliin. Kaikki tiedot Nokia G50 -puhelimesta kannattaa kuitenkin ottaa edelleen pienellä varauksella vastaan, ja todennäköisesti ennen julkaisua tullaan kuulemaan lisätietoja.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD