YleinenZTE

ZTE vahvisti: Uusi ZTE S30 -älypuhelinmallisto julkaistaan 30. maaliskuuta

ZTE on vahvistanut tänään, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden ZTE S30 -älypuhelinmalliston älypuhelimet Kiinassa 30. maaliskuuta. ZTE on viime aikoina vihjaillut julkaisevansa uusia nuorille suunnattuja älypuhelimia, ja myös viimeisen viikon aikana tietoja on paljastunut muutamista julkaisemattomista yhtiön puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi ZTE:n tärkeimmistä julkaisuista tulee olemaan ZTE S30 Pro, joka on malliston kärkimalli. Kyseisestä puhelimesta on jo nyt vahvistettu muutamia yksityiskohtia, sillä puhelimessa tiedetään olevan 64 megapikselin neloiskamera, 144 hertsin virkistystaajuudella varusteltu OLED-näyttöpaneeli sekä 44 megapikselin etukamera.

Julkaistut kuvat ovat paljastaneet ZTE S30 Pron muotoilun olevan varsin mielenkiintoinen. Laitteen takaosan kamera-alue on laatikkomainen ja siinä nähdään neljä kamerasensoria. Kameroiden rinnalla on LED-salamavalo ja kamera-alueessa on käytetty kahta viimeistelyä. Takaosan lasipinta on kuvien perusteella mielenkiintoisesti vaaleanpunaisesta siniseen liukuvärjätty pystysuunnassa ja ZTE S30 Pro -puhelimessa on myös alumiinikehys. Puhelimen etuosan toteutusta ei ole vielä paljastettu.

Mallistoon saatetaan julkaista myös vuotaneet ZTE 9030N-, 8030N– ja A2122H -mallikoodeilla tunnetut puhelimet. Kaikkien kolmen puhelimen kohokohtia tiedetään olevan periskooppikamera, jota ei nähtävästi ZTE S30 Prossa tulla näkemään. 30. maaliskuuta luvassa on kuitenkin useampia uutuuspuhelimia Kiinan markkinoille, mutta toistaiseksi ei ole tietoa onko uusi ZTE S -älypuhelinmallisto tarkoitus lanseerata globaalisti.

Lähde: Weibo (ZTE)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen