SamsungYleinen

Amazon paljasti kuvat ja tiedot Samsung Galaxy Watch 4- ja Watch 4 Classic -älykelloista

Samsung Galaxy Watch -sarjan älykellot Amazonissa.

Samsung tulee tietojen mukaan järjestämään 11. elokuuta suuren Unpacked-julkaisutilaisuuden, jossa odotetaan nähtävän useita uutuuslaitteita. Samsung julkaisee ainakin uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 3– ja Galaxy Z Flip 3 -älypuhelimet, mutta luvassa ovat myös uudet Galaxy Watch 4- ja Watch 4 Classic -älykellot. Kelloista on nähty jo aikaisemmin kuvavuotoja, mutta nyt Amazon on listannut laitteet sivuillensa hieman liian aikaisin.

Amazonin listaukset ovat paljastaneet kelloista lähes kaiken kuvia ja teknisiä tietoja myöden. Amazonin sivuilla on listattuna Galaxy Watch 4 -älykello 40 ja 44 millimetrin kokoversioissa sekä Galaxy Watch 4 Classic -älykello 42 ja 46 millimetrin kokoversioissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch 4 -perusversio tulee tarjoamaan 40 mm versiossa 1,19 tuuman näytön ja 247 milliampeeritunnin akun, kun suuremmassa 44 mm versiossa on 1,36 tuuman näyttö ja 361 milliampeeritunnin akku. Kellot tarjoavat sisäänrakennetun GPS-yhteyden, NFC:n sekä Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet. Samsung on varustellut kellot myös kehon koostumuksen analyysillä, edistyneellä unenseurannalla, VO2 Max -mittauksella, veren happipitoisuuden seurannalla sekä sykemittarilla.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic tulee tarjolle myös kahdessa koko versiossa. 42 mm versio tarjoaa 1,19 tuuman näytön ja 247 milliampeeritunnin akun. 46 mm versiossa on tuttu 1,36 tuuman näyttö ja 361 milliampeeritunnin akku. Classic-versio on teknisesti identtinen Watch 4 -perusversion kanssa, mutta ulkoisessa toteutuksessa on hieman eroavaisuuksia. Classic-versio on perinteisemmän kellon tapainen ja mukaan on saatu Samsungin älykelloille tuttu pyörivä näytön kehys.

Amazonin mukaan Samsung tulee hinnoittelemaan älykellot kilpailukykyisesti, sillä Watch 4 40 mm maksaa 310 dollaria, Watch 4 44 mm maksaa 347 dollaria ja Watch 4 Classic 42 mm maksaa 428 dollaria ja vastaavasti Watch 4 Classic 46 mm maksaa 464 dollaria. Hintoja ei toki kannata ottaa vielä täytenä varmuutena, mutta odotuksien mukaan edullisimmillaan kellojen hinnat asettuvat alle 300 euroon. Amazonin mukaan Samsungin uusien älykellojen toimitukset alkavat 27. elokuuta 2021.

Lähde: Amazon.ca

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung