SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 3 -puhelimen kuvat paljastuivat, tältä odotettu uutuus näyttää!

Samsung ei ole onnistunut pitämään vuotoja kurissa tulevien uutuustuotteiden osalta, sillä lähes kaikista puhelimista, kelloista ja kuulokkeista on viime päivinä nähty kattavia kuvavuotoja. Muun muassa Galaxy Z Flip 3 -puhelin paljastui kymmenistä kuvista ja myös Galaxy Watch 4 -älykello sekä Galaxy Buds 2 -kuulokkeet on nähty kuvissa. Tällä kertaa vuorossa on Samsungin loppuvuoden todennäköisesti mielenkiintoisin lippulaivamalli, eli taittuvanäyttöinen Galaxy Z Fold 3.

Uudet vuotokuvat eivät jätä juurikaan mitään mielikuvituksen varaan, vaan Galaxy Z Fold 3 nähdään joka kulmasta katsottuna kolmessa tyylikkäässä väriversiossa. Kuvissa olevat väriversiot ovat musta, vihreä sekä liukuvärjätty vaaleanpunainen. Kuvien perusteella ainakin musta ja vihreä väriversio tarjoilevat mattapintaisen viimeistelyn.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella Samsung luottaa Galaxy Z Fold 3 -puhelimessa edeltäjästä tuttuun muotoiluun, vaikka muutamia muutoksia onkin tehty. Laitteen sisäpuolella on tietojen mukaan 7,55 tuuman taittuva näyttöpaneeli, jonka yksi mielenkiintoinen yksityiskohta on piilotettu etukamera. Kuvat paljastavat näytön oikeassa yläreunassa olevan etukamera, mutta se on nähtävillä vain todella haaleasti. Tietojen mukaan Galaxy Z Fold 3:n näyttö tukisi myös S Pen -kosketusnäyttökynää, joka tekee siitä ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimen kynällä.

Suljettuna Galaxy Z Fold 3 -puhelimen etuosassa on pienempi näyttöpaneeli, joka on tietojen mukaan 6,23 tuumaa. Näytön yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä, joten näytönalaista etukameraa ei ole luvassa puhelimen ulkopuolelle. Laitteen takaosassa on esillä pitkulainen pystysuunnassa oleva kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kuvat vahvistavat Galaxy Z Fold 3:n oikeassa reunassa olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Vasemmassa kyljessä on ainoastaan SIM-korttiluukku.

Huhujen mukaan Samsung hyödyntää puhelimessa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä tai uudempaa Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriä. Lisäksi puhelimesta saattaa olla olemassa Exynos-järjestelmäpiirillä varusteltu versio. Samsungin on huhuttu tuovan Galaxy Z Fold 3 -malliin myös ensimmäistä kertaa jonkin tasoisen IP-luokituksen, mutta todennäköisesti täydellistä vedenkestävyyttä ei puhelimessa ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Samsung tulee julkaisemaan uudet Galaxy Z -puhelimet elokuun aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung