AndroidHMDNokiaYleinen

Android 10 -päivitys nyt saatavilla myös Nokia 6.2 -puhelimelle

Nokia 6.2

HMD Global on tänään ilmoittanut aloittaneensa Android 10 -päivityksen jakelun viime vuonna julkaistulle Nokia 6.2 -älypuhelimelle. HMD Global on viime aikoina jakanut ahkerasti Android 10 -päivityksiä Nokia-puhelimilleen, sillä aikaisemmin päivitys on tullut jakoon jo Nokia 7.2-, Nokia 2.3-, Nokia 4.2– ja Nokia 3.2 -malleille. Nokia 6.2 -puhelimelle päivityksen jakelu on aloitettu useilla markkina-alueilla, mukaan lukien Suomessa. Päivitystä jaetaan porrastetusti, mutta puhelimien omistajien pitäisi saada päivitys viimeistään tämän viikon lopulla.

Uusi Android 10 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan käyttöliittymään. Google on lisännyt käyttöjärjestelmään nyt livekuvatekstityksen, parannetun älykkään vastauksen sekä täysin uuden eleisiin pohjautuvan navigointityyliin. Yksi Android 10:n suurimmista uudistuksista on tumma teema, joka mahdollistaa muun muassa akun pidemmän käyttöiän. Lisäksi tumma teema on käyttöliittymän ohella myöskin tuettuna monissa Googlen omissa sovelluksissa, kuten kalenterissa, Gmailissa ja Google Mapsissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on myöskin parantanut tietoturvaa ja yksityisyyden hallintaa. Android 10:ssä on uusia, älykkäämpiä säätömahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi päättää miten ja milloin laitteen tietoja jaetaan. Android 10:ssä on myöskin uusi Google Play -järjestelmäpäivitykset, jonka avulla Google voi lähettää korjauksia puhelimiin Google Playn kautta. Tarkemmin Android 10 -päivityksen uusiin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

HMD Global tulee jakamaan päivitystä Nokia 6.2 -puhelimelle vaiheittain, joten kaikki eivät tule saamaan päivitystä samanaikaisesti. HMD Globalin mukaan 10 prosenttia puhelimista saavat päivityksen tänään, 50 prosenttia 1. toukokuuta mennessä ja 100 prosenttia pitäisi olla päivitettynä 3. toukokuuta mennessä. Päivityksen saatavuuden voi kuitenkin tarkistaa puhelimen asetuksien kautta. SuomiMobiilin Android 10 -päivitysseurantaan voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: Nokia Community 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tuli se! Asensin heti tänään ja nyt illalla voin todeta että Nokia 6.2 Android 10 toimiiå loistavasti. Kauniimpi ulkonäöltään, nopeampi ja sulavampi kokemus kaiken kaikkiaan. Erittäin tyytyväinen!

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android