Arvostelussa Honor 8 – tyylikäs puhelin kaikilla herkuilla

1
Näytetään 7

Yhteenveto

img_0123

Honor 8 on yksinkertaisesti kehumisen arvoinen puhelin, se on kaunis, tehokas ja täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on hintaluokkansa parhaimmistoa ja sille on vain kourallinen todellisia kilpailijoita. Henkilökohtaisesti en näe mitään estettä sille, miksei Honor 8 voisi olla jopa Huawein myydyin lippulaivapuhelin tänä vuonna.

img_0100Puhelimesta löytyy paljon hyviä ominaisuuksia, kuten älynäppäin, infrapunatunnistin tai kaksoiskamerat. Joukkoon on vaikea löytää huonoja puolia, mutta esimerkiksi Honor 8:n takalasi on yksi sellainen. On totta, että laitteen lasiset pinnat tekevät siitä pirun hienon ja jopa markkinoiden komeimman alle 500 euron huippupuhelimen, mutta lasisista pinnoista löytyy myös omat heikkoutensa.

Se on taas täysin eriasia, kun otetaan vierekkäin Honor 8 ja Huawei P9, kun mietitään kumpi kannattaisi sitten valita. Laitteiden välillä on enää vain 50 euron hintaero, joka tekee ostopäätöksestä kerrassaan haastavan, koska molemmissa puhelimissa on omat etunsa. Honor 8:sta löytyy upea muotoilu, enemmän muistia ja hieman heikompaa tekniikkaa, kun taas Huawei P9:sta löytyy pelkistetty metallirunko, Leica-kamera, vähemmän muistia ja tehokkaampaa rautaa. Voin sanoa, että Huawei on laittanut suomalaiset haastavan päätöksen eteen.

Honor 8 on loppujen lopuksi vakuuttava laite, vaikka takalasin naarmuuntuminen hieman rokottaakin antamaani pistemäärää. Voin vain suositella Honor 8:aa, koska se on yksinkertaisesti hyvä laite.

Muut osiot:

 1. Alkusanat ja tekniset tiedot
 2. Laatutuntuma ja ulkoiset huomiot
 3. Näyttö ja kamerat
 4. Akku ja tekniikka
 5. Sormenjälkitunnistin ja älynäppäin
 6. Käyttöjärjestelmä ja myyntipakkaus
 7. Yhteenveto (Olet tässä)
 8. Honor 8 kuvina

Honor 8 arvostelu

89%
89%
Loistava kokonaisuus
 • Laatu
  8.5
 • Käytettävyys
  9
 • Akku
  9
 • Näyttö
  9
 • Kamerat
  9
Näytetään 7

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: