DNAGoogleYleinen

DNA toi Googlen puhelimet myyntiin – Heti saatavilla Pixel 7 Pro, Pixel 7, Pixel 7a sekä Pixel 6a

Googlen Pixel-puhelimet eivät ole olleet virallisesti saatavilla Suomessa koskaan, mutta muutamat jälleenmyyjät ovat ottaneet niitä epävirallisia reittejä pitkin valikoimiinsa. Nyt ensimmäisenä operaattorina DNA on tuonut uusimmat Pixel-puhelimet myyntiin Suomessa.

Valikoimassa on Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimet, mutta myös edullisemmat Pixel 7a- ja Pixel 6a -mallit. Tarjolla on ainoastaan musta tai valkoinen väriversio, joten muita värejä ei DNA ole valikoimaansa saanut. Hinnat alkavat 449 eurosta ja yltävät aina 1029 euroon. Alapuolella ovat DNA:n hinnat Pixel-puhelimille sekä tuotelinkit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel-puhelimien myynnin laajeneminen operaattoreille oli vain ajan kysymys, sillä kesäkuussa Google vahvisti Pixel-puhelimien saaneen tuen suomalaisoperaattoreiden 5G-verkoille. Kesäkuun päivityksen myötä puhelimet toimivat Elisan, DNA:n ja Telian verkoissa. DNA ilmoittaa sivuillansa, että kaikki myynnissä olevat mallit toimivat 5G-verkoissa ja tarjoavat tuen VoLTE-toiminnolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pixel 7 ja Pixel 7 Pro

Google ei ole itse vielä virallisesti myymässä puhelimiaan omassa Google Storessaan, eikä Google ole kommentoinut laitteiden laajempaa saatavuutta.

Tarkemmin nyt myyntiin tulleisiin Pixel-malleihin voi käydä tutustumassa erillisistä artikkeleistamme alapuolella olevien linkkien takaa.

Lähde: DNA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:DNA