OnePlusYleinen

Edullinen OnePlus Nord N300 5G tulossa pian – paljastui nyt ensimmäisen kerran

OnePlus Nord N200 5G

OnePlus on julkistamassa uuden Nord-sarjan älypuhelimen, jos on uskomista tuoreimpia tietoja. Varmaa on kuitenkin, että tulossa on uusi puhelin, jonka mallikoodi on CPH2389. Tietojen mukaan mallikoodi kuuluu Nord N300 5G -mallinimeä kantavalle puhelimelle.

Uutuuspuhelin on paljastunut yhdysvaltalaisesta FCC-sertifiointitietokannasta ja raporttien mukaan kyseessä saattaa olla vain Yhdysvaltojen markkinoille suunnattu puhelin. FCC ei valitettavasti paljasta puhelimesta juurikaan mitään muuta kuin kyseessä olevan 5G-puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mallinimi yhdistettynä FCC:n paljastamaan mallinumeroon.

OnePlus Nord N300 5G olisi seuraaja viime vuoden kesäkuussa julkaistulle OnePlus Nord N200 5G -puhelimelle, joka oli myös edullinen vain Yhdysvalloissa myytävä Nord-laite. Huhujen mukaan uutuusversiossa olisi Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, jossa olisi 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimeen on tulossa Qualcommin kehittämä Snapdragon-järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Erikoisen laitteesta tekee huhuttu Android 11 -käyttöjärjestelmä, joka olisi julkaisun aikaan jo todella vanha. Android 11 -versiolle saadaan vahvistus myös FCC:n raporteista. OnePlussan odotetaan julkaisevan puhelimen lähiviikkoina Yhdysvalloissa ja Kanadassa noin 240 dollarin hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord N300 5G ei tule olemaan ainoa pian Yhdysvalloissa julkaistava laite. Yhtiöltä odotetaan muun muassa OnePlus Nord N20 SE -puhelinta 4G-yhteyksillä. OnePlus julkaisi vasta hiljattain Yhdysvalloissa OnePlus Nord N20 5G -puhelimen.

Lähde: FCC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus