NothingYleinen

Ensimmäiset 100 numeroitua Nothing Phone (1) -puhelinta nyt myynnissä – hinta noussut huutokaupassa jo yli 2200 euroon

Nothing Phone (1)

Nothing kertoi viime viikolla tuovansa myyntiin 100 ensimmäistä Nothing Phone (1) -puhelinta ennen puhelimen varsinaista julkaisua. Myynti on aloitettu StockX:n kautta huutokauppamaisesti, joka vastaa konseptiltaan samaa kuin viime vuonna Nothing Ear (1) -kuulokkeiden kanssa.

Tarjolla on rajoitettu 100 kappaleen erikoiserä, joista jokaisessa on yksilöllinen laser-kaiverrettu numero yhdestä aina sataan asti. Tuttuun tyyliin eniten puhelimesta tarjoava saa puhelimen, jossa on kaiverrettuna alumiinikehykseen teksti ”Edition (1/100)”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

100 eniten puhelimesta tarjonnutta ostajaa saavat puhelimen ensimmäisten joukossa. Jos haluaa osallistua Nothing Phone (1):n huutokauppaan, niin joutuu luomaan StockX-tilin ja tekemään tarjouksen puhelimen tuotesivuilla. Huutokauppa käynnistyi tänään 21. kesäkuuta kello 16.00 Suomen aikaan.

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä korkein tarjous Nothing Phone (1) -puhelimesta on 2285 euroa ja alin hinta on 265 euroa. Huutokauppa päättyy 23. kesäkuuta kello 15.59, eli 48 tuntia alkamisen jälkeen. Tämän jälkeen 100 eniten tarjonnutta henkilöä saavat ostaa Nothing Phone (1) -puhelimen tarjoamallaan summalla.

Huutokaupassa täytyy antaa tarjous puhelimesta lähes sokkona, sillä Nothing ei ole puhelinta vielä julkaissut. Nothing Phone (1) -puhelimesta tiedetään tällä hetkellä vain vähän ja yritys on itse vain julkaissut kuvan puhelimen takaosasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin puhelimesta on vahvistettu jo joitakin yksityiskohtia. Nothing Phone (1) tulee saamaan muun muassa kierrätetystä alumiinista valmistetun kehyksen, läpinäkyvän takaosan sekä Qualcommin valmistaman Snapdragon-järjestelmäpiirin. Nothing Phone (1) tulee saamaan takaosaansa myös välkkyvät LED-nauhat.

Nothing Phone (1) / Kuva: Rafael Zeier

Edellä mainittujen tietojen ohella Nothing on vahvistanut, ettei puhelin saa niin sanottua ”leukaa”. Tällä viitataan etupuolella näytön alareunaan, joka on useissa Android-puhelimissa selvästi suurempi kuin muut näytön kehykset. Nothing Phone (1) tulee saamaan myös Android-käyttöjärjestelmän sekä Nothing OS -käyttöliittymän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Nothingin on kerrottu kohdistavan ensimmäisen puhelimensa noin 500 euron hintapisteeseen. Nothing on kertonut tekevänsä yhteistyötä muun muassa Qualcommin, Googlen ja Samsungin kanssa. Hintaluokan huomioon ottaen on hyvin mahdollista, että Nothing Phone (1) tulisi saamaan Qualcommin uuden Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Lisäksi tuorein huhu on paljastanut puhelimen saavan jopa 45 watin tehoisen pikalatauksen.

Nothing Phone (1) tullaan julkaisemaan virallisesti vasta 12. heinäkuuta.

Lähde: StockX

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing