HMDNokiaYleinen

FCC vahvisti Nokia 9 PureView -puhelimen viitoiskameran asettelun

FCC:n tiedoista löytynyt kuva Nokia 9 PureView -puhelimesta.

FCC on tänään julkaissut jo tietoja Nokia 1 Plus -puhelimesta ja nyt samasta lähteestä on vuotanut tietoja Nokia 9 PureView -älypuhelimesta. FCC:n tietokanta paljastaa muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia tulevasta huippupuhelimesta.

Nokia 9 PureView on tulossa kolmessa versiossa, jotka ovat TA-1082 (yksi SIM), TA-1087 (kaksois-SIM) sekä TA-1094 (Kiinan kaksois-SIM). Samalla tiedostoista paljastuu puhelimen takaosasta havainnekuva, joka paljastaa erikoisen kameran. Puhelimeen odotetaan viitoiskameraa, jonka nyt myös FCC:n tiedot vahvistavat. Viiden kamerasensorin kaverina on myös yksi salama sekä laserautomaattitarkennus. FCC:n tiedoista käy lisäksi ilmi Nokia 9 PureView -puhelimen tulevan tarjolle ainakin sinisessä värivaihtoehdossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Nokia 9 PureView tulisi saamaan alumiinista sekä lasista koostuvan rakenteen sekä tehoista pitäisi vastata Qualcommin viime vuoden tehopiiri, eli Snapdragon 845. Näytön koon tiedetään olevan 5,99 tuumaa ja siinä on myös integroituna sormenjälkilukija. Tulevan puhelimen erikoisuus on viitoiskamera takaosassa, jossa hyödynnetään ZEISS-objektiiveja. Tarkemmin Nokia 9 PureView – puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme, johon on koottu kaikki huhut puhelimen ympärillä.

Nokia 9 PureView -puhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan MWC 2019 -messujen yhteydessä 24. helmikuuta, eli ensi viikon sunnuntaina.

Lähde: FCC.io

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD