AndroidHMDNokiaYleinen

Google paljasti ensi viikolla julkaistavan Nokia 9 PureView -puhelimen omilla sivuillansa

Googlen listaus Nokia 9 PureView -puhelimesta.

Google on listannut HMD Globalin tulevan Nokia 9 PureView -älypuhelimen omilla sivuillansa. Puhelimen kuva sekä muutamat tekniset tiedot on paljastunut Android Enterprise -listauksesta, jonka löydät täältä.

Juurikaan mitään uutta Googlen paljastus ei enää pääse kertomaan. Aikaisemmin Nokia 9 PureView on nähty muun muassa 3D-mallinnoksena, markkinointimateriaaleissa sekä kuvina. Uusin yksityiskohta listauksessa on kuitenkin 4 gigatavua RAM-muistia. Aikaisemmin markkinointimateriaaleista on käynyt ilmi, että puhelimessa olisi ainakin 6 gigatavua RAM-muistia. Googlen listauksessa saattaa olla virhe tai Nokia 9 PureView on tulossa tarjolle useammassa muistiversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Nokia 9 PureView tulisi saamaan alumiinista sekä lasista koostuvan rakenteen sekä tehoista pitäisi vastata Qualcommin viime vuoden tehopiiri, eli Snapdragon 845. Näytön koon tiedetään olevan 5,99 tuumaa ja siinä on myös integroituna sormenjälkilukija. Tulevan puhelimen erikoisuus on viitoiskamera takaosassa, jossa hyödynnetään ZEISS-objektiiveja. Tarkemmin Nokia 9 PureView – puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme, johon on koottu kaikki huhut puhelimen ympärillä.

Nokia 9 PureView -puhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan MWC 2019 -messujen yhteydessä 24. helmikuuta, eli ensi viikon sunnuntaina.

Lähde: MySmartPrice.com, Google Android Enterprise -listaus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android