GoogleYleinen

Googlen tulevissa Pixel 6 -puhelimissa saattaa olla 23 watin langaton lataus – uusi laturi paljastui jälleenmyyjän toimesta

Googlen vanha Pixel-latausalusta.

Googlelta odotetaan syksyn aikana uusia Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimia, jotka edustavat yrityksen lippulaivamallistoa. Google on itse jo vahvistanut muutamia yksityiskohtia sekä kuvia puhelimista, mutta myös paljon asioita on vielä vahvistamatta. Puhelimien on tuoreimman huhun mukaan määrä tulla myyntiin lokakuun lopulla, joten julkaisuun on vielä reilusti yli kuukausi.

Android Police -sivusto on saanut käsiinsä jälleenmyyjän listauksen, jossa on tuote nimeltä ”Google Pixel 23W WL Stand”. Kyseessä saattaa olla odotettu Pixel 6 -puhelimille suunnattu tehokkaampi langaton latausalusta, joka tukee latausta 23 watin teholla. Kyseessä olisi tehokkain langaton lataus kuin aikaisemmissa Googlen puhelimissa, mutta myös tehokkaampi lataus kuin monissa Applen tai Samsungin puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

23 watin langaton laturi jälleenmyyjän tietokannassa.

Kaikista tehokkain langaton latausta ei kuitenkaan 23 wattia ole. Esimerkiksi OnePlus 9 Pro tukee jo 50 watin tehoista langatonta pikalatausta ja Xiaomi Mi 11 Ultrassa on vieläkin tehokkaampi 67 watin langaton lataus.

Suuremmat latausnopeudet tuottavat kuitenkin enemmän lämpöä, mikä vuoksi myös Googlen tulevassa langattomassa latausalussa on sisäänrakennettu tuuletin. Odotuksien mukaan Pixel 6 -puhelimissa voidaan myös hiljentää latausalustan tuuletin ja tietojen mukaan tuuletin hidastuu, jos antaa puhelimelle äänikomentoja tai puhelin on nukkumaanmenotilassa. Tietojen perusteella latausalusta tukisi kolmea tilaa, jotka olisivat ”Auto”, ”Quiet” sekä ”Power Boost”, joista viimeisimmässä todennäköisesti lataus onnistuu tehokkaasti.

Latausalusta tullaan julkaisemaan todennäköisesti Pixel 6 -puhelimien rinnalla. Uusien tietojen mukaan Googlen olisi tarkoitus aloittaa puhelimien ennakkomyynti 19. lokakuuta ja varsinainen myynti pitäisi käynnistyä 28. lokakuuta. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tarkkaan tiedossa Pixel 6 -puhelimien julkaisupäivää, joka kuitenkin saattaa olla ennakkomyynnin aloituksen kanssa samaan aikaan, eli 19. lokakuuta.

Lähde: Android Police

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google