HintavinkkiSamsungYleinen

Hintavinkki: Samsung Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimien hinnasta suli heti jopa 320 euroa – myös tabletit ja kellot tarjouksessa

Elisan asiakkaille löytyy lisäalennuksia.

Samsungin uudet taittuvanäyttöiset älypuhelimet, uudet huipputabletit sekä älykellot on nyt julkaistu. Kaikki laitteet tulivat ennakkomyyntiin heti julkaisun jälkeen ja toimitukset alkavat 11. elokuuta. Samsung jo itse tarjoaa ennakkotilaajille muutamia alennuksia, mutta nyt myös jälleenmyyjät ovat pistäneet parastaan.

Puhelimista Samsung tarjoaa tutun tarjouksen nopeimmille ostajille. Suuremmalla muistilla varustellun version voi ennakkomyynnistä hankkia pienemmän hinnalla. Näin olleen Galaxy Z Flip 5:n 512 gigatavun version voi hankkia 1249 eurolla ja Galaxy Z Fold 5:n 512 gigatavun version voi hankkia 1979 euron hinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt kuitenkin muun muassa Elisan asiakkaat saavat puhelimista vieläkin parempia alennuksia. Perusversiot eivät ole alennuksessa, mutta kalliimmat versiot ovat. Esimerkiksi Galaxy Z Flip 5 -puhelimen 512 gigatavun version voi ostaa OmaElisan kautta 1099 euron hinnalla, eli 270 euron alennuksella. Vastaavasti Galaxy Z Fold 5 -puhelimen 512 gigatavun version voi ostaa 1779 euron hinnalla, eli 320 euron alennuksella.

Elisan asiakkaille tarjotaan myös tableteista alennuksia. Galaxy Tab 9 -sarjan valituista malleista on nyt 100 euron alennus, jonka lisäksi kaupan päälle saa vielä 160 euron arvoisen Book Cover Keyboard -kuoren. Esimerkiksi Galaxy Tab S9 -version voi ostaa edullisimmillaan 849 eurolla, Galaxy Tab S9+ -version voi ostaa 1099 euron hinnalla sekä Galaxy Tab S9 Ultran vastaavasti 1349 eurolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch 6- ja Galaxy Watch 6 Classic -kellojen LTE-versiot ovat myös 100 euron alennuksessa. Hinnat alkavat 269 eurosta.

Kaikki alennetut tuotteet näkyvät Elisan asiakkaille vasta OmaElisaan kirjautumisen jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkempia tietoja Samsungin uutuuksista voi käydä lukemassa erillisistä artikkeleistamme alapuolella olevien linkkien takaa.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Hintavinkki