HintavinkkiXiaomiYleinen

Hintavinkki: Xiaomi 11T maksaa nyt vain 349 euroa – edullisempi kuin Black Fridayna!

Xiaomi 11T on mielenkiintoinen älypuhelin omassa hintaluokassaan, sillä se tarjoaa paljon Xiaomi 11T Pro -puhelimesta tuttuja ominaisuuksia. Jo Black Friday- ja Cyber Monday -tarjouksista uutuuspuhelimen pystyi hankkimaan selvällä alennuksella vain 388 euron hinnalla, mutta nyt hinta on laskenut entisestään.

Suomessa jälleenmyyjät tarjoavat Xiaomi 11T -puhelinta vain 349 euron hintaan, joka on selvä alennus 599 euron normaalihinnasta. Puhelimen hinnasta on kadonnut 250 euroa, eli lähes puolet. Ominaisuuksiltaan Xiaomi 11T on samanlainen tai osin myös parempi kuin 399 euron hintainen OnePlus Nord 2, joten nyt tarjolla on todella hyvällä hinnalla vastinetta rahalle. Xiaomi 11T on tarjolla kolmessa väriversiosta, jotka ovat harmaa Meteorite Gray, valkoinen Moonlight White sekä sininen Celestial Blue.

Xiaomi 11T -puhelimen jälleenmyyjät ja edullisimmat hinnat voi tarkistaa Hintaseurannasta tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen avainominaisuuksia ovat 6,67 tuuman kokoinen 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli, 108 megapikselin kolmoiskamera sekä MediaTekin kehittämä Dimensity 1200-Ultra -järjestelmäpiiri. Xiaomi 11T tarjoilee myös kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun sekä 67 watin pikalatauksen.

Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Android 11, jonka päällä on Xiaomin kehittämä MIUI 12.5 -käyttöliittymä. Xiaomi 11T -puhelimelle on luvattu päivityksiä selvästi paremmin kuin monille saman hintaisille puhelimille. Puhelin on saamassa esimerkiksi 3 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 4 vuotta Android-tietoturvapäivityksiä.

Tarkemmin Xiaomi 11T -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Hintavinkki